Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> paarden >> benodigdheden voor paarden

Hoe te Leather Beugels wijzigen

 

Leer beugels zijn beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen voor verschillende soorten van het rijden . Bredere loopvlakken waar de voetsteunen zijn meer comfortabel voor langere trektochten , terwijl meer smalle treden bieden controle in het breken van een paard. Medium loopvlakken worden gewoonlijk gebruikt in barrel racing en reining activiteiten om de controle te bieden en om je voeten stevig in high-speed toepassingen houden . Veranderende lederen stijgbeugels op je westernzadel duurt slechts een paar minuten om te zetten voor gebruik in alle soorten van het rijden . Wat je
Zadelrek of hek spoor
Toon meer instructies nodig
1

Plaats het zadel op een zadel rek of een top hek spoor om de toegang tot beide zijden winnen gemakkelijk . kopen van 2

Til de linker beugel omhoog en houd hem in een hand . Bereiken onder het leer spatbord aan de stijgbeugel gesp bereiken . Schuif de bovenkant van de sluiting naar boven om deze los . Trek de onderste twee tanden uit de stijgbeugelriem om deze los .

Trek aan de stijgbeugel
3 om het glijden van de stijgbeugelriemen terwijl het zadel zetel stabiel op het zadel rek of hek rail . De stijgbeugel vrij trekken van het vrije uiteinde van de stijgbeugelriem .
4

Steek het losse uiteinde van de stijgbeugelriem door de bovenste rol van een nieuwe beugel van voor naar achter . Trek het losse uiteinde van de stijgbeugelriem het kader van het spatbord en lijn de gaten waar de originele stijgbeugel was met de gesp .
5

Druk de twee ijzeren palen door de gaten in de stijgbeugel leder. Schuif de bovenkant van de gesp over de bodem en druk de twee helften stevig vast .
6

Herhaal dit proces om de juiste beugel veranderen .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com