Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> paarden >> benodigdheden voor paarden

Het instellen van een Side Pull Hoofdstel

Side pull hoofdstellen , ook wel aangeduid als bitloos hoofdstellen , hackamores , Lindells of cavessons , zodat de rijder om signalen om het paard te geven zonder de hulp van een beetje . Bestaat uit een lederen hoofdstel , leer of lasso touw neus band en regeren ringen nabij de neus einde van de snuit , side pull hoofdstellen bieden de voordelen van zachte , meer natural horsemanship . Instellen van een side pull hoofdstel om unieke vorm van het hoofd van je paard en het comfort niveau is essentieel om de goede werking van het hoofdstel . Wat je
Meetlint
Paard
Side nodig trek hoofdstel
Toon meer instructies
instellen een side-pull hoofdstel
1

Meet van uw paard hoofd voor het hoofdstel . Alle hoofdstellen zijn gemaakt om een ​​reeks maten te passen . Typische maten zijn veulen /mini , standaard paard , klein paard , groot paard en diepgang . Met behulp van een meetlint , nemen de metingen van de omtrek van de snuit van het paard , de lengte van de snuit tot het midden van de wang , en de omtrek van de hals van het paard onmiddellijk achter de oren . Dit geeft je een startpunt te geven voor de aanschaf van de juiste maat van hoofdstel . Kopen van 2

Pas de teugel op de hoogste instelling . Hoofdstellen van alle bouw zijn te maken naar een aantal formaten tegemoet . Side pull hoofdstellen omvatten gespen aan de draagriem, wang riem , en kinband . Maak de draagriem en laat het ontgrendelde . Verplaats de kinband gesp en de wang gesp naar de verste gaten op de band , zodat het hoofdstel is in de grootst mogelijke diameter .

Tack 3 up van uw paard . Houd het kopstuk van het hoofdstel in je rechterhand en de neus band in je linkerhand , zet de kant trekken up gezicht van het paard , zodat de neus komt de neusriem van het hoofdstel en het kopstuk rust achter de oren van het paard. Het hoofdstel kan te groot zijn op dit punt , en de neus band kan bengelen uit het gezicht van het paard. Laat de teugel hangen af van het hoofdstel terwijl je aanpassingen beginnen.
4

Draai het hoofdstel om je paard past. Neem de gesp van de draagriem en zet deze vast met het hoofd van uw paard te passen , waardoor er twee vingers breedte tussen de band en de hals van het paard . Open vervolgens de wang riem , en til de neus band in de juiste positie op het gezicht van uw paard. Rijg de wang riem door de gesp en zet hem op zijn plaats . De teugel ringen moet rusten , waar de ringen van een halster zou rusten , halverwege tussen de neus en wang . Stel de kinband . Je moet in staat zijn om vier vingers breedte passen tussen snuit van het paard en de neus band , als side pull hoofdstellen zijn bedoeld om meer los worden gedragen voor meer zachte richting.

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com