Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> paarden >> benodigdheden voor paarden >> 

Hoe te Zadel Onderdelen identificeren

 

Hoewel verslagen van zadels dateren van rond 900-700 voor Christus , moderne zadels weinig gelijkenis te vroeg apparatuur. Leer en glasvezel hebben vervangen stof en hout, waardoor de huidige paardkopspijker meer duurzaam en functioneel . Zadels tegemoet te komen aan specifieke stijlen van paardrijden. De twee fundamentele zadel typen , westerse en Engels , delen veel componenten, maar ook unieke eigenschappen. Wat je nodig hebt
Engels zadel of foto
Western zadel of foto
Toon meer instructies
Saddle Basics
1 Australische zadels combineren aspecten van zowel Engels als Western.

Zoek de pommel , het afgeronde , verhoogd gedeelte aan de voorkant in het midden van het zadel zitten. kopen van 2

Zoek de cantle . Gebogen rond de achterkant van het zadel zitten, de cantle helpt de ruiter blijven evenwichtig en gecentreerd .

Locate 3 de stijgbeugelriemen en stijgbeugels . Gemaakt van lederen riemen en klokvormige metaal of rawhide overdekte voetsteunen opknoping uit het zadel zijkanten , stijgbeugels helpen de rijder meer balans.
4

Zoek het zadel flappen of rok , de leer dat meer dan wraps rug van het paard en neer de zijkanten .
5

Zoek de singel . Gemaakt van leer , nylon of touw , de singel beveiligt het zadel rond de buik van het paard.
Western zadels
6 Western zadels hebben opvallende cantles .

Zoek het zadel hoorn op de top van de pommel .
7

Zoek de slokdarm , de opening onder de pommel . De slokdarm opening kan het paard bewegingsvrijheid .
8

Zoek de spatborden , de westerse naam voor brede stijgbeugelriemen . Fenders , in tegenstelling tot smaller Engels stijgbeugelriemen , beschermen van de benen van de ruiter uit wrijven tegen het bezwete paard .
9

Zoek de D-ringen , de metalen lussen uitsteekt uit het zadel kanten . Deze zet de omtrek of singels .
10

Zoek de conchos , de ronde metalen decoraties op de voorkant en achterkant van het zadel zijkanten .
11

Kijk naar Arabische, vat racen , snijden, uithoudingsvermogen , penning , plezier , reining , abseilen en het tonen van zadels . Let op de verschillen en overeenkomsten van de verschillende West -zadels .
Engels Zadels
12 Vergeleken met westerse zadels , Engels zadels lijken heel sierlijk .

Zoek de rok. Op een Engels zadel , deze losse , korte kleppen betrekking op de toppen van de grotere zadel flappen .
13

Zoek de stijgbeugel bars. Deze stukjes metaal onder het zadel rok huis de stijgbeugelriemen en houd ze op hun plaats .
14

Zoek de knie rollen , de opvulling langs de voorkant van het zadel flappen , die helpen de rijder meer de juiste beenpositie .
15

Zoek de knuppels , onder het zadel flappen . Deze drie of vier leer of nylon riemen gesp op de singel .
16

Zoek het zadel paneel , de afgeronde onderzijde van de achterkant van het zadel .
17

Kijk naar Australische , nauw contact , cross-country , bezuinigen , dressuur , paardrijden , jager /jumper , springen, sidesaddle en racen zadels . Let op de verschillen en overeenkomsten tussen deze varianten van het Engels zadels .

Populaire artikelen

Wie de uitvinder van het Zadel van het paard

? Hoewel paarden werden gedomesticeerd thousnds van jaren geleden , werden ze voornamelijk gebruikt in harnassen en niet gereden . De identiteit van de eerste persoon die op de rug van een paard reed en overleefde is allang verloren . Geen enkele persoon --- of zelfs beschaving --- kan worden gecrediteerd met het uitvinden van het zadel . Vele beschavingen hebben bijgedragen aan de moderne zadel . Oudste Overlevende Saddle De oudste overlevende zadel werd gevonden op de rug van een gemummifice

Klik hier

Wat zijn de onderdelen van een Pony Harness

? Een paarden harnas is het apparaat dat het mogelijk maakt een paard of pony om een belasting , zoals een wagen passagier , kar of ploeg trekken . Een harnas kan worden opgesplitst in een aantal delen die enigszins kunnen variëren, afhankelijk van het type gordel wordt gebruikt. Wat is een Pony Harness ? Een pony of paard harnas is versnelling die het dier wordt aangesloten op een lading . Met een harnas , kan een pony lasten zoals vervoer, wagens , sleeën , karren en ploegen trekken . Harnas

Klik hier

Draagbare Hekken voor paarden

Draagbare paard hekken zijn handig voor tijdelijke afrasteringen in afwachting van een permanente afrastering oplossing , om regelmatig te bewegen voor begrazing doeleinden , of voor op reis , zoals op de camping , uithoudingsvermogen ritten of parcours rijden gebeurtenissen . Ze kan zo simpel zijn als panelen die zijn ontworpen voor reizen , om geëlektrificeerd opties . Zelfs standaard ronde pen panelen zou werken , maar ze zijn niet zo handig voor op reis op korte trips . Panelen en Corrals da

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com