Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> paarden >> riding Clubs

Hoe vindt Horse Training Scholen en Instructeurs

Op zoek naar een goed paard training school en instructeur kan lijken ontmoedigend en tijdrovend , maar de tijd neemt om gedegen onderzoek te doen en te controleren referenties zal de moeite waard zijn. Met paarden, moet de veiligheid altijd voorop , dit kan betekenen die de juiste paardrijden kleding , het dragen van helmen te allen tijde met paarden , en het beperken van het aantal renners toegelaten in groepslessen . Zodra u of uw kind de basis, kunt u altijd instructeurs als je skill level verandert veranderen, maar het krijgen van die veilige fundering is belangrijk. Instructies
1

Informeer bij uw Kamer van Koophandel of bezoekerscentrum . Niet alle docenten en opleidingsinstituten zal zijn leden of geregistreerd zijn , maar dit zal u een goede plek om te beginnen met degenen die binnen uw geografische gebied . Sommigen kunnen zelfs afspraken hebben met de stad of lokale scholen om de zomer klassen of kampen bieden als onderdeel van een stadsbreed programma, als de timing samenvalt met zo'n kamp, ​​kunt u een bezoek of proberen ze op een korte termijn . Zo niet, vraag de kamer of stad vertegenwoordiger als ze een feedback of klacht bestand op een van de instructeurs of scholen . Kopen van 2 Maak een lijst van uw belangrijkste criteria om uw prospects te verfijnen.

Maak een lijst van uw prioriteit criteria . Dit kan onder meer discipline ( Engels of Western ) , is de vraag of naschoolse vervoer voorzien , geografische nabijheid , en lesroosters , zoals 's avonds of in het weekend . Als u werk van uw huidige lijst , kunt u elimineren die niet voldoen aan de minimale criteria en beperk uw zoekopdracht om de resterende namen .
3 De conditie van paarden op een manege is een belangrijke overweging .

Maak afspraken om te bezoeken. Indien mogelijk, maak tijd voor een tour en ook om een ​​particuliere of groepsles observeren . Wanneer u bezoekt, noteer dan de conditie van de paarden , netheid van kraampjes en schuur , de tack en zadelkamer , en het hooi en graan opslag ruimte . Kijk naar de schermen kwaliteit , merkt scherpe randen en de grootte van de turn -out gebieden, zoals weiden en paddocks . Vragen hoeveel uur per dag de paarden krijgen bleek . Hoewel je er niet mag worden het houden van een paard , hoe een trainer of instructeur behandelt haar paarden is een belangrijk onderdeel van een rij-instructrice , als u of uw kind zal ook moeten leren horsemanship en paardenverzorging . Daarnaast wordt u rijles paarden van de school , en u wilt er zeker van dat ze zijn gelukkig, gezond en hebben een uitstekende verzorging . Als je van wat je ziet , vragen naar referenties , en dan follow-up door te bellen ze . Ook vragen over eventuele instructeur of trainer certificeringen de trainer houdt , maar laat dit je dwingende criteria . Vele uitstekende trainers en instructeurs hebben de touwen geleerd door jarenlange ervaring zonder dat er een formele certificering .
4 Praat met andere ouders over hun ervaringen bij elke manege .

Maak een onaangekondigd bezoek . Een goed moment hiervoor is na school als groepslessen waarschijnlijk worden voorkomen . Praten met een aantal van de ouders over wat ze willen over de school en de instructeur . Vraag hen hoe lang ze er geweest zijn, en wat andere plaatsen die ze hebben bijgewoond , in het geval je wilt die faciliteiten onderzoek , als goed.
5

alle referenties gegeven om u te bellen . Gebruik die kans om niet alleen vragen over de ervaringen met een specifiek schuur , maar vraag om meningen over andere rijscholen en instructeurs. Dit helpt bouw je je paard netwerk , in het geval u besluit uw eerste keuze is niet de juiste is. Het is niet ongewoon voor mensen om te scholen en docenten veranderen als ze ontdekken dat het niet een goede pasvorm , en een professionele instructeur erkent dit en zal het niet persoonlijk op .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com