Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> vogelstand >> Feeding Birds >> 

Hoe te Hummingbird Eten Liquid Make

 

dieet Een kolibrie is opgebouwd uit kleine insecten , de nectar die wordt gewonnen uit bloemen , evenals een suiker en water mengsel dat wordt toegevoegd aan de commerciële kolibrievoeders . Kolibries zijn zeer territoriaal en zullen andere vogels die proberen te eten in hun voeder vechten . Commerciële feeders zijn op de markt sinds 1950 geweest . De nectar wordt gebruikt om kolibries voeden kan worden gekocht in de winkels , maar kan gemakkelijk worden gemaakt thuis met slechts een paar keuken nietjes . Wat je
1 kop gekorrelde witte suiker Goedkope 4 kopjes water
Toon meer instructies nodig
1

Meng 1 kop witte kristalsuiker met 4 kopjes water in een steelpan . Gebruik alleen witte suiker . Bruine of rietsuiker wordt niet aanbevolen . Het ijzergehalte in deze suikers zal kolibries ziek maken . Poedersuiker bevat maïzena , die zal leiden tot gisting te laten plaatsvinden . Kopen van 2

Kook gedurende ten minste twee minuten het mengsel . Het koken van de suiker en water smelt de suiker , verwijdert de chloor uit het water , en desinfecteert het mengsel . Gefilterd water kan worden gebruikt , maar is niet vereist . Niet langer koken dan twee minuten . Dit zal ertoe leiden dat de oplossing om meer dan wordt aanbevolen verdikken .

Verwijder 3 het duivenvoer van het fornuis en laat het mengsel volledig afkoelen . Bewaar overgebleven oplossing in de koelkast . De feeder hoeft niet volledig te zijn . Voeg gewoon genoeg voedsel om de vogels te voeden voor een dag.
4

Vul een kolibrievoeder met gekoelde duivenvoer . Feeders die rode bloemen of reservoirs hebben zijn het beste voor het aantrekken van kolibries . Het is niet nodig om kleuren toe te voegen aan het voedsel om de vogels aan te trekken wanneer de feeder fel gekleurd is .
5

Hang de feeder hoog genoeg , zodat de dieren niet kunnen schadelijk zijn voor de vogels als ze zich voeden . Het beste is om verschillende feeders hangen om de territoriale gevechten tussen de vogels voorkomen . Mount feeders minstens 6 meter uit elkaar .
6

Verander elke dag kolibrievoeder . Gebrek aan verse oplossing in de feeder te houden kan leiden tot alcohol besmetting van het voedsel. Gistsporen heersen in de lucht , en kolibries vaak deze sporen te introduceren in de nectar als ze zich voeden . Dagelijks wisselende de nectar zorgt vers voedsel is altijd beschikbaar .

Populaire artikelen

Wat doet een Just- Born Baby Valkparkiet Eat ?

Terwijl valkparkieten als huisdier worden gehouden , ze zijn inheems en live wilde heel Australië . In het wild , net - geboren baby valkparkieten ( genoemd kuikens ) eten uitgebraakt voedsel uit de snavel van de moeder , een puree gemaakt van zaden, bloemen , noten en grassen . In gevangenschap zijn net - geboren kuikens gevoerd met een commercieel mengsel geformuleerd om hun natuurlijke voeding te repliceren . Zuigelingenvoeding Commerciële baby - chick formules zijn gecategoriseerd per soor

Klik hier

Hoe te Duiven & Birds Feed door Hand

Mensen hebben altijd al gefascineerd geweest door vogels . Kijken ze naar de lucht was wat inspireerde ons om te leren om te vliegen . Het aanraken van het leven van vogels laat ons , voor een deel , deel te hebben aan de hemel zoals ze doen . Wat meer intieme manier om een ​​relatie met een vogel te krijgen dan om het te laten nemen van voedsel van uw hand ? Van de wilde duiven baby vogels je jezelf te verhogen , met een vogel eet uit je hand is een ervaring die niet helemaal zoals alle andere.

Klik hier

Homemade Finch Eten

Of op zoek naar indoor of outdoor vinken voeden , kunt u het geld te besparen in uw portemonnee door het maken van kosten-effectieve , zelfgemaakte vink voedsel . Vogelvoer kan duur zijn , vooral als je de aankoop van grote hoeveelheden voor tal van vogels. Het maken van uw eigen kwaliteit , zelfs biologisch, vers vink eten is een fantastische manier om keukenafval gebruiken en een gastronomische maaltijd voor uw fijne gevederde vrienden . Beyond the Seed Vogels leven niet door alleen zaad , v

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com