Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> vogelstand >> huisdier Vogels >> 

Hoe de zorg voor een Peach -Front Conure

 

De perzik fronted papegaaiachtigen is in staat om geluid te herhalen en heeft een aantal praten vermogen . Deze vogel heeft een perzik voorzijde en een zwarte snavel die haar ten opzichte van zijn naaste familielid de halve maan papegaaiachtigen . Conures vereisen een grote inzet , maar kan buitengewone huisdieren te maken door het volgen van de onderstaande stappen . Wat je
Enclosure
Substrate
Zitstokken
Bird speelgoed nodig
Seed
Pellets
trosgierst
Voedsel en water kommen
Verdun bleekmiddel schoner < br >
Toon meer instructies
1

Koop een behuizing die ten minste 20 cm hoog met 20 cm breed en 30 cm diep . De conure moet kunnen uitrekken is vleugels een beetje . Een kooi met een " speeltuin " bovenop het is een plus .

Place 2 een substraat dat gemakkelijk wordt gereinigd zoals maïskolf op de bodem van uw vogelkooi .
< br > 3

Houd de kooi in een gebied dat een relatief stabiele temperatuur heeft . Vermijd tocht en direct zonlicht als u de kooi te plaatsen.
4

In meerdere zitstokken en kauwen speelgoed om de kooi . Play sportscholen en ander speelgoed zijn goed om uw vogel te vermaken wanneer u weg bent .
5

Voed uw papegaaiachtigen een mengsel van versterkte zaad , commerciële pellets en vers fruit en groenten . U kunt ook trosgierst voeden als een traktatie voor uw papegaaiachtigen .

Zorg voor 6 toegang tot frisse schone niet- gechloreerd water te allen tijde.
7

het substraat dagelijks wijzigen en het water en voedsel . Maak de gehele kooi samen met alle kommen zitstokken en speelgoed een keer per maand met een verdunde bleekwater mix .
8

Breng tijd door op regelmatige basis met uw vogel . Zij zullen uw aandacht hunkert en moet je hun verlangen om je heen zo veel mogelijk te vervullen .

Populaire artikelen

Wat voor soort vogels te praten

? Vogels zijn uitstekend nabootst . Afhankelijk van de soort , kunnen de vogels leren om andere vogelzang , dierengeluiden , machines , camera-apparatuur en menselijke spraak nauwkeurig na te bootsen . Of een vogel leert de betekenis achter de woorden is een onderwerp van discussie . Wanneer een vogel succesvol bij het ​​nabootsen van menselijke spraak is , het doet vaak zo met een stem die lijkt op zijn eigenaar . Sommige vogels zullen nooit leren praten , zelfs als ze uit een soort bekend voor

Klik hier

Soorten binnenlandse huisdier Bird

houden van een huisdier vogel kan zowel uitdagende en lonende . Terwijl sommige vogels, zoals vinken , parkieten en valkparkieten , zijn klein en relatief makkelijk te verzorgen , kan otherbirds zoals conures en papegaaien bijna menselijke behoeften en intelligentie niveaus weergeven . Als je vogel winkelen , is het belangrijk dat je onderzoek te doen alvorens een bezoek dierenwinkels zodat u de juiste soort vogel zult kopen voor uw levensstijl . Valkparkieten valkparkieten hebben vaak rood wa

Klik hier

Instructies over hoe valkparkieten Raise

Valkparkieten zijn vriendelijk en belonen huisdieren . Hun onderhoud is makkelijk zolang eigenaars volgen enkele eenvoudige richtlijnen voor valkparkiet zorg. Vóór de aankoop van een valkparkiet , de voorbereiding van uw huis en leren over wat uw vogel zal van u nodig om een gelukkig , gezond leven . Stem in met uw nieuwe huisdier en genieten van een bevredigende relatie . Wat je nodig hebt Verse groenten en fruit Briefpapier handdoeken of krant Cage Water schotel Eten schotel Spray fles en

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com