Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> vogelstand >> training Vogels >> 

Waarom Papegaaien Talk

 

? Loop in het huis van een papegaai eigenaar en je zal waarschijnlijk hoort een rauwe " hallo " van de kleurrijke vogel . Net wat is het over papegaaien die ervoor zorgt dat ze praten? Een pratende vogel is een geweldige conversatie starter , maar voordat je het geld uitgeven aan een exotische papegaai , zorg ervoor dat u begrijpen waarom een ​​papegaai praat . Functie

Papegaaien " praten" als een vorm van communicatie . In het wild zal een jonge ouder leren om hardop door het nabootsen van het geluid zijn ouders en de andere vogels in zijn sociale groep te maken . Wanneer u een jonge papegaai in huis haalt waar het wordt omringd door menselijke communicatie , zal het de mensen in het huis te zien als haar sociale kring en zal natuurlijk proberen met die mensen te communiceren door het nabootsen van het geluid dat hoort .
< Br >
soorten

Sommige soorten papegaaien zijn meer geneigd om te praten dan anderen . Bijvoorbeeld , mannelijke grasparkieten zijn zeer waarschijnlijk om te leren praten. Echter , grasparkieten zijn niet technisch papegaaien . Afrikaanse Grijze Papegaaien zijn ook populair omdat hun geluiden klinken heel menselijk , in tegenstelling tot andere sprekende vogels . Mensen zijn vaak misleiden door te denken is er een ander mens in de ruimte door deze vogels . Andere rassen die kunnen worden geleerd om gemakkelijk praten onder de Amazone Papegaai en de Quaker Parrot .
Belang

Praten papegaaien eigenlijk niet " praten " in de zin dat ze zeggen woorden die ze begrijpen hebben een specifieke betekenis . Sprekende vogels hebben geleerd dat bepaalde geluiden produceren een gewilde respons , zoals een snoepje of een positieve aandacht . Bijvoorbeeld, veel papegaaien leren om de naam van hun eigenaar te bellen , omdat ze worden beloond met de aanwezigheid van de eigenaar als ze zeggen dat woord . Maar ze begrijpen niet dat "Steve ", de man die ze elke dag voedt .
Kenmerken

Papegaaien hebben geen stembanden hebben zoals mensen dat doen . Experts geloven dat de syrinx , een structuur in de keel van een papegaai , is wat zorgt voor de "sprekende " geluiden . De syrinx herbergt de mediale tympaniform membranen en deze controle van de luchtstroom door de keel . Deze luchtstroom is verantwoordelijk voor geluiden . Uniek ademhalingssysteem van de papegaai , die verschillende luchtzakken heeft , maakt het mogelijk om de trillingen van de tympaniform membranen variëren naar de geluiden die het produceert veranderen .
Potentiële

Als u willen een vogel die praat , moet je koopt een jonge vogel en houd het op zich in uw huis , of moet je een vogel die al heeft geleerd om te praten kopen. Oudere niet - sprekende vogels zijn moeilijk te trainen . Om een jonge vogel naar een oudere vogel nieuwe woorden spreken of leren trainen , spreken tot de vogel voortdurend en consequent. Noem de items die u plaatst in zijn kooi , 'hallo' zeggen elke keer kom je in de kamer , en herhaal opdrachten die u wilt leren , zoals "omhoog" als je hem uit de kooi .
< br >
Waarschuwing

Niet alle vogels die zouden moeten kunnen spreken zal doen . De enige manier om te garanderen dat uw papegaai een pratende papegaai zal zijn, is aan een reeds gesprekken kopen . Ook zal uw vogel pikken woorden die je spreekt met de intensiteit , dus als u gevoelig voor het gebruik van scheldwoorden zijn als er iets ergs gebeurt , bereid zijn om een vogel die vervloekt hebben . Vergeet niet , je papegaai niet de betekenis van het woord begrijpen . Het beseft gewoon dat je die woorden te gebruiken met intens gevoel en dat maakt ze leuk om de vogel .

Populaire artikelen

Hoe maak je een regenboog vogels leren vliegen

Rainbow parkieten zijn stuifmeel en nectar eters van de papegaai familie . Hoewel veel vogel eigenaren ervoor kiezen om vleugel - clip van hun papegaaien, andere eigenaren gebruiken vliegopleiding en oefeningen om de behoefte te verminderen aan vleugel - clip . Terwijl de meeste vogels leren vliegen vlak voor het verlaten van het nest , kan een ouder - vleugel geknipt vogels leren vliegen als de vleugels de tijd krijgen om te groeien en krijgen vlucht kracht. Eerste stappen De eerste stap op d

Klik hier

Wat zijn de Top Tien Talking Birds

Een pratende vogel kan een uitstekende partner te zijn; ? Ze hun eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en favoriete woorden en zinnen die ze gebruiken op de juiste en vaak ongelegen momenten . Er zijn verschillende vogelsoorten die bekend staan ​​om hun vermogen om te leren praten , het sleutelwoord is te leren, moet je geduld en doorzettingsvermogen hebben bij het onderwijzen van een vogel om te praten en te onthouden , niet alle vogels zullen praten. Afrikaanse Grijze Afrikaanse Grijs met eige

Klik hier

Hoe kan ik een Parrot Train

Papegaaien kan zon leuk huisdieren . Een papegaai kan gezelschap en veel gelach te brengen van hun eigen unieke persoonlijkheid aan uw huis, en maken perfecte huisdieren als je kleine kinderen of hebben niet de tijd om te besteden aan een hond. Zodra u uw papegaai mee naar huis , zult u wilt beginnen met trainen . Hoe beter gedragen uw vogel is , hoe meer plezier je zult hebben. Instructies 1 Maak een oefenterrein . U wilt een plek in je huis waar je papegaai zich veilig voelt , maar een die n

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com