Huisdier thuis

# >> Huisdier thuis > >> vogelstand >> vogel Gezondheid

Racing Pigeon Ziekten

Racing duiven is een competitieve sport waar eigenaars trainen duiven altijd naar huis vliegen naar een bepaalde plek. Competities betrekken meten van afstanden, het loslaten van de duiven en dan de timing hoe lang het duurt voordat de vogels om terug te vliegen . Net als alle huisdieren , duiven vatbaar voor ziekten , en het is belangrijk voor eigenaren voorkomende ziekten herkennen om hun dieren tijdig behandelen . Betekenis

De meest voorkomende ziekte die postduiven beïnvloedt, is kanker , veroorzaakt door de protozoa trichomoniasis , volgens LapClub.org . Deze protozoa wordt overgedragen van vogel naar vogel via het drinkwater . Voorkomende symptomen zijn gewichtsverlies , diarree en veren die gegolfde verschijnen . Vogels met kanker ook gelige afzettingen ontwikkelen in de mond. De juiste zorg , zoals het schoonmaken van het drinken van ruimtes en het gebruik van anti - kanker medicijnen , zal helpen voorkomen dat de ziekte van invloed zijn op uw vogels .
Andere voorkomende ziekten

Andere veel voorkomende ziekten in postduiven onder coccidiose en collibacosis . Coccidiose is een zeer besmettelijke protozoa dat de darmen aantast. Hoewel aanwezig in de meeste vogels , jonge duiven zijn zeer gevoelig voor coccidiose . Deze vogels zullen stoppen met eten en uiteindelijk sterven . Collibacosis wordt veroorzaakt door de bacterie E. coli . Indien onbehandeld, duiven getroffen door deze bacteriën stoppen met eten en bewegen , en beginnen om gewicht te verliezen . Hoewel antibiotica kan helpen stoppen met deze infectie , jonge duiven meer kans om te sterven.
Preventie /Solution

In de meeste gevallen , de juiste zorg en sanitaire voorzieningen is de beste manier om ziektes te voorkomen dat gevolgen heeft voor uw duiven . Duiven moeten in een stress-vrije omgeving worden gehouden , en op regelmatige voederen en drenken schema gehouden. Hokken moet schoon en droog om de groei van bacteriën en andere ziekteverwekkers voorkomen worden bewaard . Desinfecteren food gerechten en drinkers op een regelmatige basis is ook de sleutel om ziekte te voorkomen .
Supplementen

Volgens LapClub.org , sommige duivenmelkers geven hun vogels vitaminen en mineralen supplementen om vogels in goede gezondheid te houden . Aangezien vogels in gevangenschap worden gehouden , kunnen zij al de juiste voedingsstoffen die ze zouden krijgen als ze in het wild leefden niet krijgen . Volgens LapClub.org , zijn er 15 mineralen supplementen die de gezondheid van uw duiven kunnen verbeteren , zoals calcium , magnesium en natrium .
Parasieten

Een andere veel voorkomende ziekte oorzaak bij duiven is parasieten . Mijten en luizen veer zijn de meest voorkomende uitwendige parasieten te beïnvloeden duiven . Nogmaals , moet goede sanitaire voorzieningen in het hok worden gehandhaafd om de groei van deze parasieten af te weren . Wanneer u een nieuwe vogel te krijgen , is het belangrijk om het quarantaine van de rest van uw kudde voor een paar dagen en let op tekenen van ziekte .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com