Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> vogelstand >> vogel Supplies >> 

Hoe maak je een vogelhuisje voor een paarse Finch Build

 

De paarse vink ( Carpodacus purpureus ) is een levendige , muzikale zangvogel inheems in oostelijk Noord -Amerika . Met zijn licht bruin lichaam en levendig rood- paarse strepen over zijn gezicht , borst en rug , de vogel is een gemeenschappelijk gezicht op achtertuin feeders , vooral wanneer zonnebloempitten zijn beschikbaar . Iets groter en chunkier dan de vergelijkbare ogende huis vink, paarse vinken liever koele naaldbossen , bosachtige buitenwijken en leefgebied langs beken in de zomer. In de winter frequent zij achtertuinen , houtwallen , akkers, weiden en bossen . Paars vinken liever nesten bouwen in boomtakken , maar vastbesloten vogelaars hen zou kunnen lokken met dit eenvoudige doos huis met een scharnierend deksel dat liften voor het reinigen en sloten om roofdieren buiten te houden . Wat je nodig hebt
1 red cedar boord , 1/4-inch dik , gesneden in de volgende vormen :
Terug : 7 1/2 inch met 14 inch
Sides : 6 cm bij 7 centimeter en 6 cm bij 8 1/2 cm
Verdieping: 6 cm bij 6 cm
Front: 7 1/2 cm bij 7 inch
Dak : 7 1/2 cm met 8 1/2 cm
gradenboog
Een 2 -inch scharnier Heb haakschoot
Schroeven
Nails
Hammer
schroevendraaier
boormachine Pagina 2 -inch boor
Vermogen zagen of handzaag
Toon meer instructies Heb Snijd Ventilatie gaten , randen, en Ingang Gat
1

Snijd vier 1/2-inch hoeken van de vloer stuk .
2

Meet a 14 graden schuine kant aan de zijkant stuk op de hoek gevormd door de 8 1/2-inch rand en de schuine kant . Snijd de hoek langs de meting. De 14 - graden niveau zal ventilatie en laat het dak helling soepel en til op een scharnier .
3

Herhaal stap 2 met de andere kant stuk .
4

Snijd een 14 graden schuine kant aan een van de 7 1/2-inch randen van het voorpand . De schuine kant laat het dak te leggen strak tegen de bovenrand van de voorkant van het huis.
5

Snij een 14 graden schuine kant aan een van de 7 1/2-inch randen van het dak stuk . Deze rand wordt scharnierend aan de achterkant van het huis .
6

Boor een gat 2 cm in diameter in het voorpand , 3 1/2 cm vanaf de onderkant en op gelijke afstand van beide kanten. Het gat zal dienen als de ingang.
Monteer de Huis te koop 7

Lijn de 6 -inch rand van een van de zijstukken loodrecht op een rand van de vloer stuk . Spijker op zijn plaats .
8

Herhaal stap 2 met de andere kant stuk , uitlijnen tegenover de reeds geïnstalleerde kant. Zorg ervoor dat de lange kanten van de kant staan ​​op hetzelfde vlak .
9

Lijn het voorpand loodrecht op de vloer stuk en de 7-inch randen van de zijstukken . De schuine rand aan de bovenkant van het voorpand moet schuin naar de voorkant van het huis om een ​​rechte lijn van de achterkant van het huis aan de voorzijde te creëren . Nagel op zijn plaats .
10

het huis , dat nu bestaat uit een verdieping, twee zijkanten en voorzijde , op het eerste gezicht Lay . Centreer de achterpand over het huis . Spijker op zijn plaats langs de achterrand van de zijkanten en de vloer .
11

Draai het huis rechtop , zodat de achterkant is verticaal , de vloer is parallel aan de grond en de ingang gat naar voren wijst .

Bevestig het dak
12

Center het dak stuk op het huis met zijn afgeschuinde rand vlak tegen de achterkant en zijkanten van het huis . Het dak zal de ingang gat aan de voorkant van het huis uitsteken .
13

Plaats het scharnier tegen de achterkant van het huis en de bovenkant van het dak van een hefbare deur te creëren . Schroef het scharnier op zijn plaats .
14

Bevestig de haak klink aan de ene kant van het huis en het dak . Wanneer ontgrendeld , kan het dak worden opgeheven voor het reinigen , wanneer vergrendeld , zal roofdieren worden geweerd

.

Populaire artikelen

Hoe maak je een Double - Fokker Canarische Cage

Er is vaak een hoge mark -up op vogelkooien , en het bouwen van je eigen kunnen veilig geld en geven je een gevoel van voldoening dat het kopen van een niet kan. Wat je nodig hebt 8 Foot x 4 Foot x 1/2 blad van triplex 4foot x 4foot x 1/4 half blad van triplex Twee 24 x 15 ; kooi fronten 1,5 inch nails Vier messing foto videoclips Een tube van GRIPFILL Een lengte van kunststof kanaal 1 /2 x 1/2 x 48 zacht hout Hammer Spijkers Saw Boor Toon meer instructies 1 Maak de achterka

Klik hier

Zelfgemaakte Parkiet Playground

Het maken van uw parkiet een zelfgemaakte speelplaats of sportschool kan speeltijd van uw vogel te verrijken. Het laat ook uw parkiet iets te doen als het buiten zijn kooi . Speeltuinen zijn een fantastische afleiding voor een vogel die is met zijn kooi schoongemaakt, terwijl u werkt. Zitstokken en klimgebieden Ruw hout is perfect voor een toppositie. zitstokken zijn nodig zodat je parkiet heeft iets om op te staan ​​. Het hout moet volledig onbehandeld , bug vrij en natuurlijk. Indien het mog

Klik hier

Hoe maak je een Herhalen Sparrow Trap Zorg

Veel mensen zoeken een humane manier te vangen en te verwijderen invasieve huismussen van hun eigendom . Huismussen zijn een winterharde soorten die werd geïmporteerd naar Noord-Amerika uit Engeland in de jaren 1800 . Ze nemen dan nestplaatsen van inheemse vogels , het doden van hun jonge en eten wat er beschikbaar is. Vallen zijn beschikbaar voor aankoop , maar die met de bouw van vaardigheden kunnen wensen om hun eigen monteren. Chuck Abare , lange tijd paars marlijn ventilator , bevat gedetai

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com