Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Farm Animals >> Feeding Farm Animals

DIY Chicken Feeding

 

Feeding is een cruciaal onderdeel van het zijn een kip eigenaar , en het is belangrijk u uw erf vrienden met de juiste voedingsstoffen. Een van de meest handige manieren om een ​​voedselvoorziening in het kippenhok te verzekeren is met behulp van een voeding toren of emmer. Dit zorgt voor een constante stroom van graan in de kippenren, die kippen kunnen benaderen als ze willen . Wat je
1 liter emmer nodig met handvat en deksel Goedkope 5 liter emmer
Moer en bout
Boor
handzaag
Toon meer instructies

1

met de handzaag onderaan de grotere bak verwijderen om de basis van de kip feeder maken . Zag genoeg van de emmer uit om een ​​ondiepe schaal achterlaten , van 2 cm in hoogte . Kopen van 2

Boor zes of zeven 1/2 inch gaten rond de basis van de 1 liter emmer. Plaats het gat 1 1/2 duim van de bodem van de bak . Deze gaten laten graan te filteren in de ondiepe schaal .
3

Zet de kleine emmer ondersteboven. Nu , opleving van de ondiepe schaal en leg het op de top van de emmer .
4

Bolt de twee emmers bij elkaar. Boor eenvoudig een gat door de basis van beide en vervolgens vast te zetten met een moer en bout .
5

Doe de kip feeder weer rechtop . Sta rechtop met de ondiepe schaal op de vloer.
6

Maak het kleine emmer en ondiepe schaal met graan voer voor uw kippen . Doe het deksel stevig op de bovenkant van de kleinere emmer .
7

Plaats de emmer kip feeder in het midden van uw kippenhok . Als de kippen banen door het graan de ondiepe schaal zal vullen van de emmer aan de binnenkant van het.
8

Vul de kleinere emmer wanneer de voeding opraakt .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com