Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Farm Animals >> geiten

Hoe te Goat Hoeven Maintain

 

Veel mensen trekken geiten als huisdieren of om te laten zien in de wedstrijden . Handhaving hun hoeven is belangrijk voor de gezondheid van de geit . Been en voet problemen kunnen ontstaan ​​met oneigenlijke trimmen of nalaten van de hoeven knippen . Het type van het ras , de leeftijd van de geit , het niveau van de activiteit , voeding en het terrein al bepalen hoe vaak de hoef onderhoud vraagt. Een algemene richtlijn voor een goede trimmen is wanneer de haarlijn van de hoef is parallel aan de grond . Wat je nodig hebt
Hoof scharen
Sharp klauwbekappers
Rasp
Toon meer instructies
1

Kies een dag aan de hoeven van de geit knippen na een regen . Dit maakt het trimmen minder moeilijk omdat de hoef zachter . Kopen van 2

Beweeg je geit aan het melken staan ​​indien mogelijk. Dit maakt het minder ingewikkeld om de hoeven trimmen , omdat de geit heeft nergens om te bewegen . Een andere methode is om een ​​touw rond de kraag van de geit te binden en bevestig deze aan een hek post .

Plaats
3 jezelf naast de geit en beginnen met een voorpoot . Til de hoef omhoog en terug naar zijn romp .

Dig 4 uit elke bodem of ander vuil tussen de tenen van de geit met de hoef schaar .
5

Knip de nagels met de hoef scharen . De juiste lengte evenwijdig aan de groei lijn . Knip de overtollige groei rond de tenen .
6

Trim de hielen van de geit met de klauwbekappers op hetzelfde niveau als de sectie teen. Het is het beste om dunne plakjes te vermijden snijden de hoeven te diep . Knip uit de buurt van uw lichaam en de geit om de veiligheid van zowel de dieren en je te verzekeren .
7

Gebruik de rasp aan de hoef plat .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com