Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Farm Animals >> varkens

Hoe het maken van Loose Pigs

 

Varkens behoren tot de meest intelligente dieren , en kan gemakkelijk ontsnappen uit gevangenschap als ze de kans . Onjuist hekwerk of onoplettendheid bij het vervoer van varkens kan leiden tot een varken op de losse . Echter , de meeste varkens weer een gegarandeerde voedselbron . Bij een poging om een te vangen , is het belangrijk om geduldig te blijven en lokken het varken terug in plaats van blindelings achterna . Wat je nodig hebt
Hog paneel of varken draad
Tangen
Voedsel en water
kennel Hond
Grote hond vervoerder
stro of hooi
Sneeuwschep
Een assistent
Toon Meer instructies
1

Bouw een kraal , omringd door de zware prikkeldraad bekend als varken draad of varken paneel . Deze draad wordt verkocht in grote delen die gemakkelijk aan elkaar kunnen worden aangesloten . Sluit de secties met behulp van een tang om de losse draden krimp . Het hek rond uw kraal moet minstens vier meter hoog zijn om te voorkomen dat het varken uit springen . Plaats uw kraal zo dicht mogelijk bij uw varken verdachte locatie . Kopen van 2

Laat een wand van de kraal unwired , dus het kan openen en sluiten . Dit werkt als een poort . Uw poort moet open blijven voor het varken in te voeren , en u in staat om de poort te sluiten achter het varken wanneer trapping het zal zijn .
3

Plaats voedsel dat uw varken gewend is aan eten en water in de kraal . Dit zal uw varken een stimulans aan te gaan geven .

Plaats
4 de hondenkennel in een hoek van de kraal en vul deze met stro of hooi . Dit moet ervoor zorgen dat uw varken niet verlaat de stal meteen na het eten . Nadat het varken heeft gegeten , zal het willen naar bed voor de nacht .
5

Zodra uw varken is gegaan in de kennel te slapen , voert de kraal met uw assistent . Breng de hond drager en sneeuwschuiver . Sluit de poort achter je. Gebruik de sneeuw schop , die fungeert als een vlakke wand afsnijden ontsnapping van het varken , de varkensstapel in de drager .
6

Wanneer het varken is minstens halverwege de vervoerder , moet uw assistent duwen achterhand van het varken helemaal in . Sluit de vervoerder deur .
7

Draag het varken aan zijn vaste plaats van gevangenschap , of dat nu een pen met andere varkens of uw eigen huis .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com