Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Farm Animals >> varkens

Hoe maak je een krat voor Varkens Build

 

Kratten kan van pas komen als het gaat om het vervoer van vee , zoals varkens, runderen , schapen en pluimvee . Een goed gebouwde krat moet een goede luchtstroom mogelijk te maken en moet worden gemaakt van kunststof voeringen en goed absorberende materialen . De structuur en de gebruikte materialen in de bouw van een krat zal ook afhangen van waar u verzenden. Als u het verzenden door de lucht , zijn er enkele IATA richtlijnen die je nodig hebt om rekening te houden . ( Zie referenties ) is wat je
Multiplex behoefte (metingen zal afhangen van de grootte van uw krat ) op Twitter Wood
3 vierkante centimeter van framing (vierkant ) op Lijsten , 2 ½ door 1 ¼ inch
4 kleine ijzeren wielen ( ongeveer 8 cm in diameter ) op Nails
Hammer
Toon meer instructies
1

Beslis over de grootte van uw krat . Dit is afhankelijk van de grootte en het aantal varkens u van plan bent om te vervoeren. U wilt misschien een extra 1 of 2 centimeter toe te voegen aan uw metingen om te zorgen voor naad en krimpen . Een krat 4 voet bij 6 inch breed en 2 meter bij 6 duim hoog zou groot genoeg voor de gemiddelde grootte varken .
2

Snijd het multiplex volgens de gewenste afmetingen . De uitwerking moet ongeveer 3 vierkante centimeter en de latten 2 ½ cm bij 1 ¼ inch .

Bepaal 3 de lengte van uw eindstukken . Gebruik deze meting aan grenen planken snijden om steun en kracht toe te voegen aan de structuur. Spoel de randen van de stukken . Bevestig deze borden aan de eindstukken door nagelen door het pijn in de multiplex om de 4 of 5 centimeter in het centrum .
4

Meet de afstand tussen de grenen planken . Snijd vier stukken van boord te lang. De stukken moet goed passen . Bevestig de multiplex op dezelfde manier als je deed de langere stukken .
5

Bevestig de onderkant van de kist . Vraag iemand om de stukken op te houden en het bestuur kant uit als je de bodem nagel . Bevestig deze aan de achterkant en de voorkant eindigt.
6

Flip uw krat . Beginnend aan de onderkant , nagel stukjes in elkaar .
7

Bevestig uw ijzeren wielen aan elke zijde van het krat . Het wiel moet in het midden van elk uiteinde worden gemonteerd . Je krat moeten vier wielen : twee aan elke kant en twee voor het voorkomen van de krat van het graven in de aarde .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com