Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Ferret Gezondheid

Waarom Fretten nodig Taurine ?

 

Veel mensen realiseren zich niet de belangrijke zaken die u moet overwegen voordat het bezit van een fret , en het belangrijkste probleem is dat ze absoluut nodig taurine , een aminozuur , om gezond en in leven te blijven . Waarom precies , weet fretten taurine nodig? Hieronder vindt u het antwoord op deze vraag te vinden , en nog veel meer . Wat is Taurine ?

Taurine is ook bekend als 2 - aminoethaansulfonzuur , en een organisch aminozuur gewoonlijk in de gal en weefsels van zoogdieren . Taurine is ook een van de enige natuurlijk voorkomende sulfonzuren , en is bewezen zeer behulpzaam bij het voorkomen van epileptische aanvallen en andere omstandigheden in zowel mensen en dieren. De fret sterk afhankelijk zijn taurine inname.
Fret Gezondheid en Taurine

Taurine is belangrijk voor de gezondheid fret omdat het een neuraal verzonden zuur dat communiceert met spieren en hersenen . Dit is vooral goed voor fretten en andere vleesetende zoogdieren , omdat het bevordert een gezonde ontwikkeling van de hersenen . Het bindt ook perfect met retinol , die een goede gezondheid van het oog zorgt in uw fret . Het belangrijkste om te weten over taurine is dat wordt gebruikt op vraag van het lichaam en de organen van uw fret . Dit betekent dat het niet in het lichaam voor later gebruik wordt opgeslagen en wordt uitgespoeld tijdens het urineren . Om deze reden , fretten vereisen een hoge dagelijkse inname van dit aminozuur .
Foods Fretten Liefde

meeste fretten zijn kieskeurige eters , en zijn gewoonlijk schepselen van gewoonte . Om dit te vermijden , is het best om uw fret te verhogen op een verscheidenheid van voedsel, het uitwisselen van de maaltijden aan een goede gezondheid te verzekeren . Integratie van taurine in het dieet van uw fret ten minste drie keer per dag wordt aanbevolen , en het is veilig omdat het onmogelijk is om een ​​overdosis of te veel taurine . Sommige voedingsmiddelen die fretten Zo zijn rijk aan taurine donkerder gekleurd vlees , zoals de organen van pluimvee ( dwz kippenlever , kippenharten , enz. ) en insectenlarven . Rood vlees is ook een uitstekende bron van dit aminozuur .
Voeden van uw fret

Veel mensen kopen fretten , omdat ze zijn schattig en harige , maar niet om te leren over de noden en behoeften van hun fret . Dit resulteert vaak in de fret wordt gevoed met een dieet van strikt kattenvoer , dat is zeer ongezond . Het is waar dat katachtigen vereisen taurine in hun dieet als goed, en kleine hoeveelheden van het zuur kan worden gevonden in commerciële kattenvoeding , maar de bedragen zijn gewoon niet genoeg voor de behoeften van fretten . Er is een grote verscheidenheid van gezonde frettenvoeders op de markt die voldoende hoeveelheden voedingsstoffen en zuren die essentieel zijn voor de gezondheid van het dier bevatten . Met behulp van deze commerciële frettenvoeders kan een goed idee zijn , maar alleen als het dieet wordt aangevuld met fruit , groenten , sommige rauw vlees en insecten .
Wanneer Fretten krijgen niet de juiste voeding

Fretten worden geconfronteerd met een gevarieerd assortiment van gezondheidsproblemen gedurende hun hele leven , te wijten aan genetische gebreken en chronische problemen in verband met hun soort , dus een goede voeding is uiterst belangrijk . Het moet gecombineerd worden met regelmatige bezoeken met een gekwalificeerde veteranarian . Fretten die niet de juiste niveaus van taurine krijg kan vreselijk ziek worden en zelfs sterven . Taurine is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en optische gezondheid en fretten die ontbreken in deze vitale zuur vaak hersentumoren en cataract hun ogen , soms tot epilepsie en blindheid . Gaan zonder taurine ook invloed op de vacht , tanden en nagels van fretten , die kan leiden tot hun immuunsysteem te mislukken .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com