Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Ferret Gezondheid

Hoe te Gastro-intestinale ziekte te behandelen in Fretten

 

Gastro-intestinale ( GI ) ziekte bij fretten is storend en moet zo snel mogelijk worden behandeld . GI verstoort kan worden veroorzaakt door verschillende dingen, zoals darmverstopping , bacteriën , virussen , parasieten , zweren en kanker . U weet dat uw fret ziek is omdat zijn ontlasting veelvuldige , waterige of zeer los zal zijn , en kon zelfs bloed bevatten . De fret kan ook overgeven. Als uw fret geeft een van deze symptomen , onmiddellijk een arts raadplegen . Instructies
1

Ken de symptomen. GI ziekte komt voor wanneer het maagdarmkanaal van een fret uit balans raakt . De symptomen zijn braken , diarree , vermoeidheid , verlies van eetlust , koorts en zwelling van de buik . De buik van uw fret kan ook gevoelig voor aanraking zijn. Kopen van 2

arts raadplegen . Als uw fret geeft een van deze symptomen , onmiddellijk een arts raadplegen . Neem contact op met uw dierenarts of dierenkliniek . De dierenarts zal een reeks tests , afhankelijk van de symptomen van uw fret lopen . Het is heel goed mogelijk dat laboratoriumtests en x - stralen zal worden besteld. Wanneer een diagnose wordt bereikt, kan de dierenarts het dier te behandelen met antibiotica , steroïden , intraveneuze vloeistoffen en bedrust .
3

Vermijd voedsel . Als uw fret is braken of diarree heeft , neemt zijn voedsel weg . Net als mensen met GI verstoort, zal voedsel alleen maar verergeren het probleem en leiden tot meer symptomen. Neem weg zijn eten tot zijn maag-darmkanaal is stabiel .
4

Aanbod water . Fretten zijn kleine dieren die snel uitdrogen zonder toegang tot schoon water . Als uw fret diarree heeft of moet braken , laat een schaal met vers water bij de hand . Hij weet wanneer hij klaar is om te drinken en te vullen zijn vloeistoffen .
5

Toestemming voor een operatie . Als de dierenarts denkt dat je fret is een vreemd lichaam wordt ingenomen, kunnen ze een kijkoperatie adviseren . Jonge fretten zijn berucht voor de inname van alle soorten voorwerpen die in hun darmkanaal komen te zitten . Wanneer dit gebeurt, de beste manier om uw fret te redden is om de dierenarts om een ​​operatie uit te voeren om het object te verwijderen .
6

medicijnen toedienen . Als de dierenarts medicatie voorschrijft om uw fret GI verstoring helpen , moet u de medicijnen precies zoals besteld geven . Afhankelijk van de reden waarom uw fret ziek is, zou je worden gegeven antibiotica , steroïden of anti - inflammatoire geneesmiddelen . Als u vragen hebt over doseringen , bijwerkingen of de administratie , spreken met de arts van uw fret .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com