Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Ferret habitatrichtlijn

Welk type van Bedding Do Fretten nodig?

 

Fretten zijn speels huisdieren die genieten van de interactie en spelen met hun eigenaars . Veel fretten genieten niet worden opgesloten in de hele dag en liever lopen rond het huis . Deze huisdieren zijn aanhankelijk en constante aandacht nodig van hun eigenaars . Voor beddengoed , hebben fretten geen speciale of bepaald soort strooisel nodig . De meeste genieten van iets dat hen warm houdt als het koud is. Het beddengoed u gebruiken voor uw fret is ook afhankelijk van waar ze worden bewaard . Oude kleding

Als je oude shirts u niet meer draagt ​​, kunt u dit aan uw fret als strooisel . Het zachte materiaal verwarmt uw fret als het koud is en het zal genieten van het slepen van de doek rond om nieuwe schuilplaatsen te slapen . Je oude kleren zijn ook een gunstige optie, omdat ze kunnen worden gewassen en hergebruikt. Als u niet beschikt over alle oude kleren rondslingeren , maar wilt uw fret doek beddegoed geven , een bezoek aan een tweedehands winkel om wat oude shirts te vinden. Het zal budget - vriendelijk ook. U kunt de onderkant van de kooi uw fret lijn met de oude doek ook. De beste soorten doek zijn katoen of wol . Andere materialen die kralen of pailletten bevatten, kunnen gevaarlijk zijn voor uw huisdier.
Ferret Hangmatten

Hang een fret hangmat in de kooi van uw huisdier . Deze hangmat zal entertainment en ook een slaapplaats van de bodem van de kooi . Uw fret zal in de lucht worden opgeschort , terwijl hij dutjes en slaapt . Fretten genieten gluren uit plaatsen en terwijl je fret is in zijn kooi , zal het iets om mee te spelen terwijl u weg hebben .
Pluchebeddegoed

u kunt specifiek aankoop van luxe beddengoed voor uw fret . Het lijkt op een slaapzak maar kleiner . Sommige pluche zakken hebben een dubbele vacht of fleece dat uw fret extra warm tijdens koude nachten zullen blijven . U kunt zelf beslissen of u wilt het pluche zak te plaatsen in de kooi van je fret of buiten rond uw appartement. Op die manier, als je fret banden zichzelf uit te spelen gewoon kunnen klimmen in de pocket en een dutje .
Cages

houden van uw fret in een kooi , terwijl u weg bent of slaapt zal het te beschermen tegen schade . Maar zorg ervoor dat de bodem van de kooi heeft een plastic bodem voor eenvoudige reiniging en gecoate draden om roestvorming te voorkomen . Zorg ervoor dat de kooi je hebt is ruim , vooral als je meer dan een fret . Kijk in tiered fret kooien als u op zoek bent naar uw fret familie uit te breiden .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com