Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Fretten als huisdier

Hoe maak je een fret kattenbak Zorg

 

Nest pannen komen in een verscheidenheid van vormen , en de meeste zijn gemaakt van standaard niet giftig plastic . Fretten liever nest pannen met een lage voordeur en hoge achterkant en zijkanten . Hebben van extra strooisel pannen door het hele huis of in een meervoudige fret huis maakt kattenbak training gemakkelijker en vermindert geuren. Zelfgemaakte nest pannen kunnen worden geconstrueerd met behulp van huishoudelijke artikelen die goedkoop, eenvoudig te verkrijgen en gemakkelijk schoon te houden zijn . Wat je nodig hebt
Standaard plastic schaaltje tub 15 centimeter lang en 13 centimeter breed met 6 - inch hoge rand
Kartonnen doos 16 centimeter lang , 14 centimeter breed en 12 centimeter hoog
Universeel mes Pagina 2 stroken stof van T - shirt, Heb 6 cm bij 1 cm
Toon meer instructies
1

Knip de voorkant van de doos , waardoor er een 1 - inch lip aan de onderkant van de voorzijde . Trim de achterzijde en twee kortere uiteinden om zwerfvuil te voorkomen verlaten van de pan . Dit dient nu als een nestje scherm . Kopen van 2

Prik twee gaten 2 cm van elkaar in de achterkant van de doos slechts een paar centimeter onder de bovenkant van de doos . Deze gaten dienen als de bovenste kooi bevestigingsgaten voor het nest scherm .

Rijg 3 elk uiteinde van een strook van materiaal door de twee bovenste kooi montagegaten . Dit wordt nu de bovenste kooi montage strips .
4

Prik twee gaten 2 cm van elkaar ongeveer 4 centimeter van de bodem van de doos . Deze gaten dienen nu als onderste kooi bevestigingsgaten voor het nest scherm .

Trim 5 langs een van de lange zijden van de pan , waardoor een 2 - inch lip aan de onderzijde van de pan de fret te gebruiken om in en uit de pan . Laat de andere drie zijden van de pan op de oorspronkelijke hoogte . Deze constructie dient als strooisel pan zelf .
6

Prik twee gaten in de buurt van de bovenrand van de achterzijde van de dishpan . Deze gaten dienen
7

Draad ene uiteinde van een stuk van T-shirt materiaal door elk van de twee gaten in de kattenbak zelfs met de lagere - kooi montagegaten in het nest scherm . . Het materiaal dient nu als de lagere - kooi montage strip .

Plaats
8 de dishpan binnen het strafschopgebied. Draad elk uiteinde van de onderste kooi montagestrip door ieder van de twee onderste kooi montagegaten in het nest scherm . Deze strips houden de kattenbak en het scherm op zijn plaats terwijl de fret is het gebruik van de pan .
9

Plaats het scherm en de pan op de juiste plaats ( box, kamer van het huis of in de leefomgeving ) . Zet de pan op zijn plaats met de bovenste en onderste kooi montage strips en vullen met fret - veilige nest .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com