Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Fretten als huisdier

Hoe te stoppen met je fret Van Graven voedsel uit de schotel

 

Fretten zijn geboren om te graven . In het wild , ze vaak graven door stapels vuil en , in eigen land , een etensbak is vaak de enige bron waarin om hun poten zakken . De fretten kunnen een puinhoop maken wanneer graven door hun voedsel thuis. Het eten vaak krijgt in het water , dan de dieren graven door het water , het maken van een puinhoop van hun beddengoed of wat omringt de gerechten. Instructies
1

Voorzie uw fret met een gebied om in te graven . Het dier wordt gebruikt om te graven in het wild , en als het krijgt zijn graven te lossen op een andere manier , kan het stoppen met graven in zijn voedsel. Kopen van 2

Hang de etensbak van de kant van de kooi . Gebruik een kleine voedsel schotel , zodat de fret heeft niet veel om door te graven .

Feed 3 elke fret 1/4 tot 1/2 kopje voedsel per portie. Dit zal de verleiding van het dier te graven te beperken , want er is niet echt iets belangrijks om door te graven . Dit kan betekenen dat u meerdere maaltijden per dag serveren omdat fretten eten veel .
4

Serveer een weinig voedsel in meerdere gerechten , in plaats van een stuk in een gerecht , als alternatief voor het navullen van de schotel meerdere malen gedurende de dag .
5

Gebruik gerechten met een brede basis . U kunt gemakkelijk verspreid het eten, en de fret niet in de verleiding te graven door het gerecht .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com