Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Fretten als huisdier

Het bezitten van een fret

 

Fretten zijn grote huisdieren , maar ze zijn ook erg ondeugend . Voordat u een fret te krijgen, moet u ervoor zorgen dat het de juiste dier voor u . Als je niet bereid bent om met je sokken of sleutels gestolen van tijd tot tijd te zetten, een fret is niet voor jou . Als je niet minstens een paar uur per dag te laten uw fret uit en speel tag met het, wil je misschien een ander huisdier. Als u wilt dat een intelligente , actieve , en schattig huisdier, maar een fret misschien wel perfect. Wat je nodig hebt
Fret
Cage
Doek mat
Eten schotel
Fret eten bestellen Fret traktaties
Water fles en Vlees
Fruit
Tubes
Hangmat
Overige fret speelgoed
Toon meer instructies
1

Onderzoek de voor-en nadelen aan het bezitten van een fret . Fretten zijn grote huisdieren , maar ze zijn ook een hoop werk te verzorgen . Ze vereisen veel aandacht , en kan duur om te zorgen voor zijn. Volg de onderstaande link op fret eigendom voordat u uw gedachten over de vraag of dit het juiste huisdier voor u .

Overweeg 2 vaststelling . Veel gezinnen kopen huisdieren voor kleine kinderen , alleen maar om ze weg te geven als de kinderen blijken ook onverantwoord om voor hen te zorgen . Er zijn speciale fret schuilplaatsen in veel gebieden , alsmede algemene dierenasielen die af en toe bij fretten . U kunt ook in staat om een ​​fret te vinden door middel van een online advertentie site, zoals Craigslist .
3

Geef uw fret een goed tehuis . Hier krijg je een fret kooi met een fles water , een keramische voedsel schotel , een paar speeltjes . Breng een kleine afstand kleed of doek op de bodem van de kooi voor de fret om op te staan ​​. Een slapende zak of hangmat en een paar wc-papier buizen om mee te spelen zal helpen om uw fret tevreden te houden . Houd de temperatuur tussen ongeveer 45 en 80 graden Fahrenheit . Houden de kamer schoon en vrij van dingen die je niet wilt dat de fret om mee te spelen als je hem uit de kooi .
4

Ontvang een goede dierenarts zorg voor uw fret . Fretten moeten worden gesteriliseerd om gezondheidsredenen. Ook krijg hondenziekte schoten voor uw fret een keer per jaar . De meeste mensen kiezen voor de geur klieren verwijderd uit hun fretten hebben , een proces genaamd descenting . Zoals stinkdieren , fretten spuit een stinkende vloeistof wanneer geschrokken , maar fretten zijn lang niet zo fout .
5

Voed uw fret de juiste voeding . Hoge kwaliteit fret voedsel uit een dierenwinkel biedt een goede basisvoeding . U kunt ook uw fret stukken vlees , en kleine stukjes fruit als traktaties . Veel dierenwinkels verkopen ook fret behandelt, die kan worden gebruikt om uw huisdier te trainen of geef een speciale beloning .

De Spelen van 6 met uw fret . Fretten zijn sociale dieren en hebben veel tijd om rond te rennen en te spelen . Ze houden ervan om tag te spelen en te worstelen . Fretten ook graag verstoppen dingen , dus houd sokken, sleutels en andere kleine voorwerpen uit de buurt wanneer je speelt .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com