Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Fretten >> Met betrekking tot Fretten

Ferret Toilet Training

 

Hoewel fretten niet automatisch gebruik maken van een kattenbak de manier waarop katten , ze kunnen worden opgeleid om dit te doen . Zindelijkheidstraining een fret moeten beginnen wanneer ze in het huis, en hoe jonger de fret is , hoe eenvoudiger het zal zijn . Geduldig en consistent zijn de twee belangrijkste kenmerken van zindelijkheidstraining een fret . Natuurlijk gedrag

Moeder fretten leren hun kits te poepen en plassen in hoeken . Kits zal natuurlijk dit gedrag voort te zetten , tenzij ze uit de buurt van hun moeder is genomen voordat ze klaar zijn . In kits die zijn opgevoed door hun moeder , kunt u profiteren van dit gedrag , maar als de kit niet over de training , kunt u trainen in de richting van dit gedrag zelf .
Kattenbak Plaatsing

Om te beginnen , plaats kattenbakken in elke hoek van het gebied waar de fret speelt . Plaats een rubberen mat onder het vak om lekkage te voorkomen . Plaats een aantal van uitwerpselen de fret in de pan , zodat ze worden aangetrokken door de locatie . Driehoekige pannen die netjes in de hoeken kan een goede keuze voor fretten
Training

Let op uw fret op tekenen zijn. Dat het is klaar om zichzelf te verlichten . Als het begint back in een hoek , het verhogen van zijn staart en knieën , het gaat om te poepen of plassen . Als het doet dit buiten zijn kattenbak , "nee" zeggen met een luide stem . Als je het te vangen vroeg genoeg , dit meestal stopt de fret . Vervolgens plaatst u het in de kattenbak en het lof wanneer het zich ontlast .
Overwegingen

Fretten zal een back-up van hun kattenbak te gebruiken. Dit betekent dat ze niet willen om de stap naar de kattenbak of hop over de plastic kant. Gebruik een kattenbak met een zeer lage lip om ervoor te zorgen dat de fret gemakkelijk kan krijgen in het. U kunt ook snijden de kant weg van een kat kattenbak . Niet alleen is dit het vak makkelijker om in te maken, het maakt de kattenbak een minder aantrekkelijke plek voor uw fret te spelen . Hoewel strooisel mag morsen uit de kattenbak , zal de uitwerpselen worden gedeponeerd in de richting van de achterzijde.
Aantal Kattentoilets

Als u meer dan een fret , je zal moeten meerdere kattenbakken gebruiken . Dominant fretten misschien niet laat andere fretten in de buurt van hun kattenbak , en sommige fretten gewoon weigeren om te delen . Er zijn ook fretten die weigeren om een kattenbak te gebruiken als een andere fret is met behulp van het. Als u meer dan een fret , met ten minste een kattenbak per fret gevechten of ongelukken te voorkomen .
Waarschuwing

niet een fret schelden voor het verlichten van zichzelf buiten van de kattenbak , tenzij je hebt het op heterdaad betrapt . Als je alleen uitwerpselen te vinden en je de fret schelden , zal de fret niet waarom het wordt gestraft .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com