Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> Koi

Hoe om te vergroten een Koi Pond

 

Als een beginnende koivijver keeper , het is makkelijk om veel fouten te maken . Gelukkig , vissen en planten zijn vergevingsgezind . Een grote fout is in niet toestaan ​​genoeg ruimte voor kleine vrienden ( die niet zo klein meer ) om te groeien en te bloeien . Na een tijdje, kan je je realiseert dat je net hebt om een grotere vijver hebben . Wat je nodig hebt
Schop
Uitstromer
Container groot genoeg voor de huidige Koi vijverinhoud
Water
Grotere liner
Grotere filtersysteem
Toon meer instructies

1

Stel een plan op voor uw huidige koivijver . Je mag eigenlijk moet naar de rang van uw tuin op een zodanige wijze dat je eigenlijk de opbouw van het gebied rond uw vijver om de hoeveelheid afvalmateriaal u krijgt te verminderen , of een drain om overtollig afvoer leiden installeren. Kopen van 2

Meet de vijver te zorgen dat het diep genoeg is . Ga naar de lokale koivijver levering winkel en koop een grotere liner en een grotere pomp .
3

Dig rond uw huidige koi vijver met behulp van het plan dat u heeft opgesteld in stap 1 . Graven genoeg om de nieuwe grotere liner en grotere pomp tegemoet .
4

al uw koi vissen vangen en te verwijderen van de planten . Plaats in een grote koeler ( of soortgelijke container) met uw huidige vijverwater om ze in leven te houden terwijl u uw koi vijver vergroten .
5

Volledig afvoer van uw koi vijver.
6

Verwijder de oude liner en filtersysteem .
7

Plaats in uw nieuwe liner en filtersysteem . Vullen vijver met de juiste waterstanden en chemicaliën.

Laat 8 vergrote koi vijver te verwerken en uit te voeren het water door gedurende 24 uur .
9

Terug vis , water en planten die in de koeler om uw vijver .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com