Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Effect van water verandert over Fish

 

Aquarium eigenaren soms vallen in zelfgenoegzaamheid als het gaat om het veranderen van het water in de tank . Dit komt omdat ze ervan uitgaan dat hun filtersystemen toereikend te reinigen en het water verduidelijken . Terwijl filters spelen een noodzakelijke rol , er zijn meerdere voordelen voor de gezondheid van uw vissen die alleen kan worden bereikt met een water verandering . Nitraat Controle

Overmatige nitraten in uw aquarium kan invloed hebben op het vermogen van uw vis te kweken , evenals hun algemene gezondheid . Hoewel de vis die zijn aquarium zijn gefokt voor meerdere generaties zijn minder gevoelig voor verontreiniging door nitraten , de aanbevolen nitraatgehalte voor uw aquarium lager dan 50 ppm ; de aanbevelingen variëren, afhankelijk van of je zoet of zout water . Een eiwitafschuimer kan helpen met nitraat verwijdering , maar het is niet zo effectief een methode als het water te verversen .
Water Clarity

Vooral als je tank is overbevolkt , onvermijdelijk biologisch afval wordt een probleem . Als het water van de tank heeft een bruine of gele kwaliteit , is het waarschijnlijk omdat afvalstoffen geproduceerd door uw vis . Het is niet alleen de vis zelf dat biologische afvalstoffen produceren - vissen planten , niet opgegeten visvoer en tannines van decoratieve hout produceren ook stoffen die de tank verkleuren . Een regelmatige verandering van het water zorgt ervoor dat uw aquarium heeft een schone en heldere uitstraling , en maakt ook de tank geur beter . Als uw aquarium beschikt over koraal , de toegenomen licht in staat om hen te bereiken door het heldere water helpt hun groei.
Algenbestrijding

Algen voeden met voedingsstoffen die bouwen in je aquarium , waaronder fosfaten . Met regelmatige wijzigingen in het water van de tank , je deze voedingsstoffen te verwijderen en het verminderen van de kans op algen ontwikkelen . U macronutriënten ook toevoegen aan het water om de kans op algengroei te verminderen . Macronutriënten omvatten stikstof en kalium . Als links te ontwikkelen, moet je algen verwijderen met een algen schraper , die veel slordiger en meer tijd in beslag dan simpelweg het veranderen van het water om algengroei te voorkomen .
Voedingsstoffen toevoegen

toevoegen van zoet water naar het aquarium onderhoudt ook de optimale aanvoer van voedingsstoffen die nodig zijn voor gezonde vissen . Deze voedingsstoffen kunnen worden uitgeput door het water filtratieprocessen . Sporenelementen die nodig zijn voor de gezondheid van de vissen onder zout en kalium . Door het vervangen van deze sporenelementen , zorgt u ervoor dat uw vissen ervaring optimale biologische functie , kleur en groei .
Water Change gevaren

Bij het wisselen aquarium water , alleen wijzigen 20 30 percenten keer per week . Veranderen van meer water dan aanbevolen kan vissen schok door al te radicaal veranderen van de temperatuur of de pH-balans van de tank . Zorg er ook voor dat het water is geconditioneerd , omdat gechloreerd water is giftig voor uw vissen .

Populaire artikelen

Over Aquarium Filtration Systems

moet Iedereen die op zoek in het bezit van een aquarium het functioneren van een aquarium filtratie-systeem vooraf te begrijpen. Een goede filter is een noodzakelijke aanvulling op elke aquarium als u wilt ervoor zorgen dat het aquarium gezond blijft zonder bukken achteruit om alles schoon te houden . Het aquarium filtratie-systeem komt in vele vormen met tal van voordelen en functies die belangrijk om te overwegen bij het uitzoeken van de filter die het beste past bij uw aquarium . Functie Ee

Klik hier

Het wijzigen van Fish Tank Water ( zoetwater )

Regelmatig water veranderingen zijn essentieel voor het behoud van een gezond aquarium . Echter moeten deze waterverversing ook goed worden uitgevoerd teneinde te vermijden dat het vis . Dit artikel schetst de fundamentele stappen die betrokken zijn bij het veilig en gemakkelijk veranderen van het water in uw aquarium . Wat je Emmer voor het transport van vuil water (zoals een 2 - liter emmer ) nodig Een schone kruik voor het gieten van behandeld water in de tank ( zoals een 1 - liter kruik )

Klik hier

Kunt u overschakelen een Zoetwatertank een Zout Water Tank

? Het veranderen van een zoetwater aquarium naar een zoutwater tank is ingewikkelder dan het veranderen van het water en het toevoegen van zoutwater vissen . Je nodig hebt om het te reviseren , installeren van nieuwe verlichting en substraat. Verlichting Het is belangrijk om een hoge - energie lichten essentieel voor het houden van uw harde koralen , zachte koralen en levend steen levend te schaffen. Deze kunnen compacte fluorescentielampen of metaal halide zijn. Vraag uw plaatselijke viswinke

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com