Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Het gebruik van Epsom Zouten in Fish Aquaria

 

Epsom zout is de algemene naam voor de verbinding magnesiumsulfaat - een chemische stof die magnesium , sulfaat en zuurstof . Ondanks zijn naam , is Epsom zout natrium bevatten . Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor veel systemen van het menselijk lichaam - vooral de zenuwen en spieren . Het is ook gunstig voor aquariumvissen lijden aan ziekten zoals waterzucht , obstipatie en zwemblaas stoornis. Epsom zout kan worden toegevoegd aan zoet water aquaria aan de chemie van het water te veranderen . Toenemende Waterhardheid

Epsom zout kan worden gebruikt om de waterhardheid in zoetwateraquaria verhogen . Harder water bevat meer - opgeloste magnesium en calcium . Sommige vissoorten vereisen hard water , terwijl anderen vereisen zacht . De hardheidsgraad effecten pH van de tank . Harder water is meer alkalisch - zacht water zuurder is . Waterhardheid wordt uitgedrukt in de hoeveelheid calciumcarbonaat ( CaCO3 ) bevat . Volgens Aquatic Gemeenschap , " het toevoegen van 1 milliliter van het [ Epsom Salt ] per 10 liter water zal de permanente hardheid te verhogen met ongeveer 70 mg /l CaCO3 . " Bepaal de optimale pH en hardheid van het water niveau van de soort vis in uw aquarium voor het veranderen van de chemie van de tank . Elke belangrijke verschuiving in pH- niveaus kunnen benadrukken , zelfs doden , vis . Vermijd een verandering in pH groter dan 0,3 in een periode van 24 uur .
Epsom Salt voor constipatie bij Betta

Constipatie is een veel voorkomende aandoening geleden door vele soorten vis , waaronder Betta . Symptomen zijn onder buik bloat en verlies van eetlust . Obstipatie wordt meestal veroorzaakt door overvoeding of voeden van een vezelarm dieet . Stop toediening een vis met deze aandoening gedurende 24 tot 48 uur . Als je niet ziet verbetering, bieden de vissen kleine stukjes van de binnenkant van een verse erwt (uit blik erwten zijn te zout ) . Als de vis toont geen verbetering , overwegen om het een Epsom zout bad , die fungeert als een spierverslapper . Watershed Aquacultuur suggereert gieten de helft van het water van de tank in een schone container. Voeg 1 el . van Epsom zout voor elke 1 liter water . Hebben de vissen zwemmen in de oplossing gedurende 15 tot 30 minuten . Haal de vis snel en terug te sturen naar zijn aquarium indien blijkt gestrest of verlicht zelf .
Epsom zout voor de behandeling Waterzucht

waterzucht is een potentieel fatale aandoening waarbij de nieren van een vis niet , waardoor vochtretentie . Een vis ervaren waterzucht heeft een opgeblazen buik en getogen schalen. Volgens Dr Barbara Scott , kan Epsom zout worden gebruikt als onderdeel van waterzucht behandeling . Zij stelt voor het isoleren van de zieke vissen in een aparte " ziekenhuis " tank , dan is het toevoegen Epsom zout met een snelheid van 1/8 theelepel. per 5 liter water . De Epsom zout zal zwelling te verlichten . Ze stelt ook voor het voeden van de vis een speciaal dieet met antibiotica . Gebruik nooit aquarium zout , of een ander type van natrium , een vis met waterzucht behandelen ; . Kan de aandoening verergeren
Epsom Zout voor zwemblaas Disorder in Goldfish

zwemblaas aandoening kan alle zoetwatervis staking - vooral goudvis. Vis met deze aandoening hebben moeite zwemmen rechtop omdat de zwemblaas , die normaal gevuld is met lucht , in het gedrang komt . Zwemblaas aandoening wordt veroorzaakt door een slurpend te veel lucht , beïnvloed eieren , ziekte of obstipatie . Volgens Desktop Goldfish , behandeling omvat het overslaan van voedingen voor 2-3 dagen , dan is het voeden van een de- huid erwt . Als dat niet helpt , Desktop Goldfish suggereert het verhogen van de tank temperatuur van het water tot 78 graden tot 80 graden Fahrenheit en het toevoegen van Epsom zout met een snelheid van 1/8 theelepel. per 5 liter tank water.

Populaire artikelen

T5 Verlichting van het Aquarium Vs . Metal Halide

Met de recente introductie van de nieuwe T5-lampen , die kan repliceren het spectrum van het licht koralen zijn nodig om te groeien , er is veel discussie over de vraag of T5 is beter dan metaal halide geweest . repliceren de intensiteit van de zon met home verlichting Geschiedenis Traditioneel, als je wilde Coral House in uw huis aquarium , moest je metaalhalide hebben . Ze waren warm , overal gebruikt 250-400 watt per lamp , en je nog steeds nodig tl atinics (lampen met een blauwe kleur )

Klik hier

Sea Apple Informatie

Sea appels zijn een vorm van zeekomkommer . Ze zijn fel gekleurd te waarschuwen voor hun gif. Ze zijn beschikbaar voor aquaria maar vereisen deskundige zorg en onderhoud. Ze hebben een interessant scala aan afweermechanismen . Aquarium Kenmerken Zee appels zijn rond, tot ongeveer 4 centimeter lang , met buisvormige gele voeten . Ze zijn meestal combinaties van blauw , rood en geel . In rust , ze zijn worst gevormd . Defensie Wanneer benadrukt, zee appels opblazen in ballen of krimpen erg

Klik hier

Het wijzigen van Fish Tank Water ( zoetwater )

Regelmatig water veranderingen zijn essentieel voor het behoud van een gezond aquarium . Echter moeten deze waterverversing ook goed worden uitgevoerd teneinde te vermijden dat het vis . Dit artikel schetst de fundamentele stappen die betrokken zijn bij het veilig en gemakkelijk veranderen van het water in uw aquarium . Wat je Emmer voor het transport van vuil water (zoals een 2 - liter emmer ) nodig Een schone kruik voor het gieten van behandeld water in de tank ( zoals een 1 - liter kruik )

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com