Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe je je eigen RO Systeem Zorg

 

Veel zout water hobbyisten mix kunststof zeezout met water om oceaanwater dupliceren . Hoewel direct beschikbaar , kraanwater bevat typisch chloor , fosfaten en nitraten . Aquarianen gebruiken daarom vaak omgekeerde osmose ( RO ) , waardoor een semi - permeabel membraan bevatten , om het kraanwater te zuiveren . Het is mogelijk deze eenheden efficiënter voorfilteren door het water door een micron filter en actieve kool voordat deze over het semi - permeabel membraan te maken . Leidingwater behoeften door het membraan worden gedwongen onder druk en veel water verloren gaat tijdens het proces , maar de verzamelde gefilterd water is gewoonlijk zeer zuiver en vrij van verontreinigingen . Wat je nodig hebt
Micron zeefcylinder
Micron filterpatroon
Pakking
Semi - permeabel membraan cilinder
Semi - permeabel membraan cartridge
Pakking
Actieve kool cilinder
actieve kool cartridge
pakking Heb Tik met draden Heb Omgekeerde osmose kraanstuk
1 voet van aansluitbuizensysteem , 0,9 - inch diameter
50 voet van uitlaat buis , 0,9 - inch diameter met inline kunststof kraan
"T " -connector , 0,9 inch diameter
Twee stukken van 6 cm lang , 0,9 - inch diameter buis Goedkope 4 - voet collectie slangen, 0,9 - inch diameter met inline plastic tap
25 - liter plastic emmer
Toon meer instructies
1

Verwijder het deksel op de micron filter cilinder en plaats de filterpatroon . Zorg ervoor dat de pakking correct geplaatst is in het deksel en schroef het deksel er weer op de cilinder . Het is erg belangrijk dat een pakking aanwezig is en dat het niet verdraaid het lasproces , zoals het leidingwater onder druk het dan via dit patroon geeft .
2

Verwijder het deksel van de semi - permeabel membraan cilinder en plaats een membraanpatroon . Zorg ervoor dat de pakking correct geplaatst is in het deksel en schroef het deksel er weer op de cilinder.

Verwijder 3 het deksel van de actieve kool cilinder en plaats de actieve kool cartridge . Zorg ervoor dat de pakking correct geplaatst is in het deksel en schroef het deksel er weer op de cilinder.
4

Schroef de omgekeerde osmose kraan aansluiting op een kraan en sluit het ene uiteinde van de 0,9 - inch diameter aansluitbuizensysteem de kraan connector .
5

Bevestig het andere uiteinde van de connector slang aan de eerste arm van een "T " verbinding en het andere uiteinde van de slang aan de nippel van de inname micron filter cilinder . Bevestig een uiteinde van een 6 inch lang stuk van 0,9 - inch diameter slang aan de nippel van de uitstroom micron filter en sluit het andere uiteinde naar instroom tepel van de actieve kool cilinder.
6

verbinding een uiteinde van een tweede 6 inch lang stuk van 0,9 - inch diameter slang aan de nippel uitstroom van de actieve kool cilinder en sluit het andere uiteinde naar instroom tepel van de semi - permeabele cilinder.
7

Sluit het ene uiteinde van de 4 - meter lange verzamel leiding om de uitstroom tepel van de semi - permeabel membraan cilinder en plaats het andere uiteinde in een schone 25 - liter plastic emmer .
8

Sluit de het ene uiteinde van de 50 - voet uitlaatpijp naar de derde arm van de "T " -verbinding en voer het andere uiteinde in een waterwinning vat , of naar de bloembedden of gazon .
9

Schakel de kraan en sluit de inline plastic kraan die leidt naar de 25 - liter emmer en de inline - plastic uitlaat kraan open . Zet de kraan volledig en wacht drie of vier minuten , terwijl de cartridges worden gespoeld .
10

Draai de kraan dicht . Sluit de inline plastic uitlaat kraan en de inline kraan open in de 25 - liter plastic emmer .
11

Draai de kraan open en laat de emmer te vullen met zuiver water .
12

Sluit de kraan zodra de emmer vol is.

Populaire artikelen

Hoe maak je een Tropical Fish Tank Maintain

Handhaving van een tropisch aquarium kan een leuke en lonende ervaring. Of je begint met een paar goudvissen of het doorbrengen van een paar honderd dollar zijn zeldzame tropische vissen , u toetreden tot de gelederen van aquarianen overal die houden van te verhogen , te onderhouden en bekijk deze mooie kleine living edelstenen. Instructies 1 Gezond, kleurrijke tropische vissen zijn een genot te verhogen . Zorg voor zuurstof . Een zeer noodzakelijk onderdeel van het zijn een aquariaan is om er

Klik hier

Hoeveel lumen in 40 Watt TL-licht

? TL- lampen worden gebruikt in aquaria om de plantengroei te bevorderen en om de volle kleuren van de koraalriffen en tropische vissen en ongewervelde dieren uit te brengen . TL-lampen zijn over het algemeen veel efficiënter dan gloeilampen , omdat ze meer licht en minder warmte produceren. De helderheid van een lamp kan worden gemeten in lichtopbrengst , of lumen . Afhankelijk van het type lamp en efficiëntie zijn TL lampen initieel gewaardeerd tussen ongeveer 45 en 100 lumen per Watt . De fei

Klik hier

Hoe te verbinden externe filters in aquaria

Het hebben van een aquarium in uw huis of kantoor voegt een vredige rust in de atmosfeer , dat is bijna ongeëvenaard . Het opzetten en onderhouden van hen , echter , is niet zon serene ervaring , maar met behulp van een externe hang - on filter kan een beetje gemak toe te voegen aan een vuile baan . In tegenstelling tot sump filters , die gesloten lus zijn , externe filters die hangen op de rug zijn goedkoper en gemakkelijk te onderhouden voor de beginner . Wat je nodig hebt Cup Voeding voor d

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com