Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe te Baffles installeren in tanks

 

Baffles zijn de afdelingen binnen een carter dat temperen en direct de stroom van water door de container. Een sump is een geïsoleerd reservoir dat onder een aquarium wordt geplaatst , maar is verbonden met het hoofdsysteem via leidingen . Het functioneert om aquariumwater volume te verhogen en is een out - of-sight container , waarin de aquariaan lelijke stukjes aquarium apparatuur , waaronder filters en kachels kunnen huisvesten . Met een beetje geduld en concentratie , kan de hobbyist hun eigen schotten installeren. Wat je
Werk oppervlak of Glass sump , 24 - inch Need lang met 6 - cm breed en 10 cm hoog, 0,31 - inch dik
Twee ruiten van glas , 6 - cm lang met 8 - cm breed , 0,31 - inch dik
Schuurpapier
Kleine fles aceton
Schoon doek
Handdoek
Een buis van niet-giftige , 100 procent siliconen , 10 verd. Oz
Meetlint
Marker pen en twee luciferdoosjes
Een rol plakband
Toon meer instructies
1

Plaats het carter op een stof - vrij en horizontaal werkoppervlak . kopen van 2

voorzichtig zand de randen van beide 6 -inch met 8 -inch , 0,31 -inch - dik ruiten van glas , met behulp van een strook schuurpapier .

3

Dompel de doek in aceton en veeg beide stukken van 6 -inch met 8 -inch ruiten , zodat gruis van het schuurpapier en eventuele resten olie uit de glassnijder verwijderen.
Goedkope 4

Leg een handdoek op het werkvlak en leg beide 6 - inch met 8 - inch glazen ruiten op dit punt.
5

Knijp een dunne kraal van niet - giftige siliconen sealer langs de zijrand van de rechter en linker zijden van de eerste ruit .

maatregel
6 een afstand van 8 cm van de rechterkant van het carter , langs de voorkant van het carter . Meet een afstand van 8 cm van de rechterkant van het carter , langs de achterkant van het carter . Met een markeerstift , een merkteken op zowel voorzijde als achterzijde ruiten van het carter .
7

Leg een strook plakband over de vloer van het carter , tussen de twee merken .

8

Plaats twee luciferdoosjes in een horizontale positie op de tape .
9

Plaats de eerste 6 -inch met 8 -inch glazen ruit in de carter en leg deze op de wedstrijd dozen . Gebruik uw vinger om glad uit de siliconen kralen, waar het glas is bevestigd aan het carter . Gebruik twee stroken afplaktape om de ruit in positie te houden .
10

Maatregel 8 centimeter van de nieuw geïnstalleerde ruit en maak een teken op de voor-en achterkant ruiten van het carter .

11

Knijp een dunne kraal van niet - giftige siliconen sealer langs de zijkant op zowel de linker-en rechterzijde van de tweede ruit . Knijp een andere kraal langs de zijkant langs de onderkant van deze ruit .
12

Plaats dit tweede stuk glas voorzichtig in het carter , tussen de twee merken . Gebruik uw vinger om glad uit de siliconen kralen, waar het glas is bevestigd aan het carter . Gebruik twee stroken afplaktape om de ruit in positie te houden .
13

Laat de siliconen sealer te genezen voor een dag.
14

Verwijder het plakband en twee luciferdoosjes .

Populaire artikelen

Is het beter om een Tall Fish Tank of een Long Fish Tank ?

De vorm van een vis kan de levensduur beïnvloeden in een aquarium in een aantal manieren. De hoogte- breedteverhouding van een aquarium kan het zuurstofgehalte van de tank , de verlichting en zelfs het gedrag van de vis binnen beïnvloeden . Echter, verschillende vis verschillende tank vormen vereisen . Exchange zuurstof Actieve vis zoals lipjes hebben goed zuurstofrijk water . Laag, breed aquaria hebben de neiging om een ​​betere baan te wisselen zuurstof doen . Grotere aquaria neiging om een

Klik hier

Hoe om te vissen te kweken in een aquarium voor de DS

Fokkerij vis in een aquarium kan belonen en zeer uitdagend zijn. Timing en observatie spelen kritische elementen in de visteelt proces . De clown vis ( a ocellaris ) is een van de meest gewilde vis te kweken . Clown vis lijken monogaam te zijn en te koppelen voor het leven . Deze vissen bezitten ook de mogelijkheid om geslacht te veranderen . De meeste clownvissen aanvankelijk begint als mannen en kan later wijzigen om vrouwtjes voor de paring proces . Wat je nodig hebt gekoppeld paar van clown

Klik hier

Hoe maak je een Fish Tank Divider Zorg

Mensen hebben vis sinds de dagen van het oude Rome als huisdier gehouden in aquaria . We hebben , natuurlijk , vorderde sindsdien op wat onze ideeën over gezondheid vissen zijn . Het is niet gezond voor sommige vissen in dezelfde aquarium worden gehouden vanwege de agressieve aard van sommige vissen . Met meer dan een tank , kan echter beginnen steeds duur echt snel . Met behulp van enkele winkel gekocht materialen en gemeenschappelijke instrumenten , kunt u uw eigen tank divider bouwen en houd

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com