Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe maak je een Rubbermaid opvangbak Zorg

 

Sumps zijn externe waterberging apparaten aangesloten op een aquarium watersysteem . Ze verhogen het totale watervolume van het aquarium systeem en helpen stabiliseren factoren zoals pH en temperatuur . Ze kunnen ook een plaats voor kachels en filtratie apparaten zodat ze niet rommel toe te voegen aan het scherm aquarium . Met plastic emmers , zoals die van Rubbermaid , is een goede manier om tijd en moeite bouw van de opvangbak hand slaan . Rubbermaid containers zijn meestal sterk genoeg om het water vast te houden zonder het te buigen en zijn veilig voor zowel zoet-en zoutwater aquaria. Wat je nodig hebt
Rubbermaid container
PVC pijp
PVC primer
PVC lijm
Acrylblad
Aquarium - safe silicone
Argonite zand of bioballen
Waterpomp

Toon meer instructies
1

Meet het gebied waar u het carter zal bouwen . Voorkomende locaties zijn achter het aquarium in een aparte kamer - typisch voor zeer grote aquaria - of onder het beeldscherm aquarium in het aquarium staan ​​. Na de meting aftrekken ongeveer 2 cm van de breedte . Dit zal een buffer voor het geval de plastic buigt naar buiten wanneer gevuld met water te voorzien . Kopen van 2

de Rubbermaid container Aankoop . Als het gaat om putten , groter is beter . Houd er echter rekening mee , dat het water weegt ongeveer £ 10 per gallon . Als u het bouwen van deze sump op een bovenverdieping , zorg ervoor dat het niet zo zwaar dat het de vloer beschadigen , of doorbreken . Zo zal een 50 - liter sump wegen ongeveer £ 500 .

Plan 3 het sanitair , zodat het water naar beneden stroomt aan de ene kant van de container en wordt terug gepompt in het aquarium van de andere kant. Op deze manier stroomt het water van de ene kant naar de andere , waardoor u filtratie apparaten toe te voegen .
4

Dry passen in de PVC-buizen aan elkaar , zodat het water stroomt vanuit het aquarium , meestal door middel van een scheidingswand , in het carter , dan uit het water te pompen terug in het aquarium . Zodra alle leidingen zijn op maat gesneden, prime de leidingen met de paarse primer en lijm ze aan elkaar . De primer en lijm zijn veilig voor zout en zoet water aquaria wanneer deze volledig uitgehard .
5

Voeg de acrylplaten als schotten en sluit ze aan de zijkanten van de container met aquarium - safe silicone . Schotten verdelen de carter in secties . Meestal zul je drie zones moeten in het carter . De eerste zone is waar het water in het carter van het aquarium . De tweede zone is waar je filtratieapparaten zal toevoegen en de derde zone is waar je de waterpomp ( retour pomp ) zal plaatsen.
6

Voeg de filtratie -apparaten op de centrale zone van het carter . Voor zeewateraquaria een diep zandbed bestaande uit 4 tot 5 centimeter van Argonite zand is meestal de voorkeur . U kunt echter ook het gebied te vullen met rock geoogst uit de oceanen en verscheept nat . Als je een licht over het carter hebben , kunt u ook macro- algen die zal helpen nemen nitraten en fosfaten . In zoetwateraquaria bioballen worden meestal genoemd voor . Dit zijn plastic of keramische kogels die een habitat voor nuttige bacteriën te bieden . Als het carter brandt, kunt u ook planten die zullen helpen nemen nitraten toevoegen.
7

Test het carter op lekkage door langzaam te vullen met water en zorgvuldig kijken.
8

Wanneer het carter vol is, zet de terugkeer pomp om het systeem te starten. Zorg ervoor dat alles correct verloopt zonder overlopen de carter of het aquarium .
9

terwijl het systeem actief is , schakel alle stroom naar het aquarium en het carter . Dit simuleert een stroomstoring en zal u laten weten of het systeem gedurende deze periode stabiel zal blijven. Kijk voor lekkages en zorg ervoor dat het aquarium niet afwateren in de carter .
10

Schakel alle macht in een keer. Dit simuleert de kracht terug te komen op na een stroomstoring en je wilt dat het systeem back-up zonder problemen of hulp van u begint.

Populaire artikelen

Hoe een aquarium Move

Verplaatsen van een aquarium omvat het verwijderen van de vis , inrichting, apparatuur en water , het overbrengen van de tank naar de nieuwe locatie , en opnieuw monteren van de hele setup . Het vereist een adequate planning en voorbereiding , zodat de verhuizing snel en soepel is gedaan , ten behoeve van de vissen en jezelf. Nadat u de nieuwe site hebt voorbereid en klaargemaakt alles wat u nodig voor het verplaatsen van de aquarium setup , volg gewoon deze stappen voor een stress-vrij bewegen

Klik hier

Compleet overzicht van supplies voor een zoutwater aquarium

Het toevoegen van een zoutwater aquarium aan uw huis of kantoor is een spannend avontuur . Van het kiezen van de vis aan het opzetten van zijn habitat , er is veel betrokken - maar dat betekent niet dat het niet kan leuk zijn! Hieronder is een lijst van de leveringen die verplicht zijn om voor het aquarium om de beste omgeving te bieden , maar vergeet niet er zijn optioneel levert aan schoonheid en een uniek huis voor uw zoutwater vissen . Kies uw tank Fish aquaria verschillen sterk in grootte

Klik hier

Nano Fish Tank Onderhoud

Een nano tank is een klein aquarium zout water . Nano tanks komen in de maten variërend van 5 liter tot 30 liter . Nano tanks kunnen worden onderhouden met de dure , grotere aquarium apparatuur , zoals chillers , calcium reactoren en putten. De meeste onderhoudswerkzaamheden op nano tank kan worden bereikt met eenvoudige aquarium benodigdheden . Verzamel uw leveringen Koop uw elementaire benodigdheden bij een plaatselijke viswinkel : visnetten , zout water testkit , zout water , 5 - liter emme

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com