Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe maak ik een aquarium van hout

 

Aquaria kan erg duur om te kopen en de set- up , afhankelijk van de grootte van de tank . Een alternatief voor de winkel koopt aquaria zijn houten aquaria die u zelf kan bouwen . De kosten van materialen voor deze aquaria is veel minder dan de kosten van de aankoop van een retail- aquarium . Houten aquaria kunnen worden ingebouwd in elk formaat naar het gebied waar het zal worden geïnstalleerd , de grootte van de vis inwoners en de hoeveelheid water die de aquarium te houden wensen passen . De volgende stappen zullen aanwijzingen bieden voor het bouwen van een 140 liter aquarium die 96 centimeter in lengte , 24 cm in de breedte en 16 3/4 cm hoog meet . Wat je
4 voet Need van 8 voet , 3/4 inch AC buitenkant multiplex ( 2 )
94 inch bij 14 inch , 1/4 inch glas of plexiglas ( 1 ) Pagina 2 inch gipsplaten schroeven ( 240 ) op Twitter Meetlint
Potlood Cirkelzaag
Boor met Phillips schroevendraaier bit
Schuurpapier
Kitpistool
Penseel
Epoxy
Waterdicht houtlijm
carrosserie stopverf
plamuurmes
Epoxy verf
Niet giftig siliconen breeuwen Briefpapier handdoeken
Glasreinigingsmiddel
Toon meer instructies
1

meten , merk en snijd de volgende stukken van triplex met de cirkelzaag : een onderste paneel meet 24 cm bij 8 meter , een achterpaneel meet 16 cm bij 8 meter , twee stukken van 3 cm op 8 voet te worden gebruikt voor de bovenste en ondervlak frames , twee stukken van 3 cm bij 10 cm voor de linker en rechter gezichtskaders , twee eindpanelen meet 16 cm bij 22 1/2 inch , een bovensteun meet 12 inch bij 22 1/2 inch . Meet en snijd een stuk glas of plexiglas meet 94 cm bij 14 centimeter . Zand elk stuk gesneden triplex aan alle kanten om ruwe randen en gebreken glad . Kopen van 2

Leg het onderste paneel op een vlakke ondergrond en breng een laagje waterdichte houtlijm langs elke rand . Lijn het achterpaneel , eindpanelen en een open frame tegen de juiste randen . Brace alle rechtopstaande stukken met behulp van zware voorwerpen . Bevestig het achterpaneel eindpanelen en gezichtkader de randen van het onderste paneel met de 2 - inch houtschroeven . De schroeven moeten 3 cm van elkaar worden gespreid en geschroefd gelijk met de boor . Veeg de overtollige lijm met keukenpapier . Verwijder steunen als randen worden bevestigd .

Breng 3 een laag waterdichte houtlijm langs de rand van het einde panelen . De bovenzijde van het bovenvlak frame met de bovenkant van de eindpanelen . Lijn de randen van de linker en rechter gezichtkader met de randen van de eindpanelen . Bevestig de stukken samen met schroeven afstand 3 centimeter uit elkaar . Veeg overtollige lijm . Laat alle lijm een nacht drogen .
4

Vul alle scheuren , gaten en streepjes met stopverf met behulp van een plamuurmes aan de stof te verspreiden. Strijk de stopverf met het oppervlak . Laat de stopverf een nacht drogen . Nadat het is gedroogd, zand de stopverf met schuurpapier .
5

Strijk een dunne laag epoxy verf op alle blootgestelde delen van de multiplex met behulp van een penseel . Laat de verf drogen 's nachts en zand alle oppervlakken glad met schuurpapier . Solliciteer drie lagen epoxy verf waardoor elke laag een nacht drogen en schuren na droging is voltooid .
6

Draai de tank naar beneden op een vlakke ondergrond . Wrijf epoxy rond het inwendige van het gezicht van een bindingsgebied bereiden . Breng een 1/2 inch silicium kraal aan de ruwe omgeving. Schuif het glas of plexiglas in de tank te leggen vlak tegen het gezicht. Druk de randen van het glas op het gezicht om luchtbellen te verwijderen en verspreid het silicium. Breng silicium rond de randen van het glas . Solliciteer silicium kraal om alle interieur hoeken en randen. Veeg het overtollige silicium. Maak de binnen-en buitenkant van het glas met glasreiniger en papieren handdoeken .
7

Draai de tank goede kant naar boven . Centreer de top brace tussen het einde panelen , zodat het zich uitstrekt van het voorpaneel aan de achterzijde en is gelijk met de binnenrand . Bevestig de stukken samen met 3 schroeven aan elk uiteinde.
8

Breng een silicium kraal om alle hoeken en randen. Schuif uw vinger langs elke kralen gebied tot hiel glad en verwijder lacunes en bubbels. Veeg het overtollige silicium. Laat de tank om 48 uur drogen voordat u vis of water .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com