Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe te Dwarf Sags Plant in aquaria

 

De plant aan de wetenschap bekend als Sagittaria subulata om aquariumknutselaars is gewoon bekend als dwerg verzakken. Dit aantrekkelijke en toch eenvoudig te kweken plant is meteen thuis in aquaria , en het is een goede installatie voor nieuwe hobbyisten om mee te beginnen . De dwerg sag is een uitstekende voorgrond decoratie voor het aquarium vanwege zijn grasachtig uiterlijk en het feit dat het soms produceert een mooie bloem stengel . U kunt dwerg zakkers individueel planten of plaats ze in groepjes de hele tank. Instructies
1

Leg een 2 - tot 3 -inch laag zand of klein grind . Dwerg sag doet het beter met kleine grind dan met grotere stenen . Als u liever middelgrote of grote grind te gebruiken , kunt u nog steeds planten dwerg verzakken , mits u vast een laag zand in het gebied waar u wilt planten .

Pick 2 de dwerg sag fabriek bij de bovenste en duw de wortels in het zand of grind . Til de plant tot aan het bovenste gedeelte van de wortel kroon ligt net boven het substraat .

Plant Goedkope 3 extra dwerg zakkers op dezelfde manier . Voor het beste resultaat moet dwerg zakkers worden geplant ten minste 1-2 centimeter uit elkaar .
4

Bekijk de dwerg sag planten zorgvuldig op tekenen van problemen , zoals bruine vlekken op de bladeren of de niet-naleving van gedijen . U kan nodig zijn om een ijzersupplement toe te voegen aan het water of verhoog de wattage op uw aquarium verlichting .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com