Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Hoe Switch Fish een nieuw aquarium

 

bewegende vissen naar een nieuw aquarium zorgvuldig en correct moet worden gedaan om ammoniak spikes en de mogelijke dood van uw vissen te voorkomen . Ammoniak komt uit visafval samen met opgegeten voedsel en kan schadelijk blijken , zelfs fataal . In een goed gefietst aquarium , gezonde bacteriën bestaat dat deze ammoniak afbreekt . Nieuwe aquaria missen echter deze gezonde bacteriën aangezien leeft onder het oppervlak van het aquariumwater . Dit is de reden waarom bewegende vissen naar hun nieuwe huis is niet zo simpel als gewoon de overdracht van het water van het ene aquarium naar de andere . Het moet gedaan worden in zorgvuldig geplande stappen . Wat je
Vervanging water nodig
Oud aquarium speelgoed
Vier vijf - liter emmers (u zult meer nodig hebt als je een veel vis , of een groot aquarium ) op Visnetten
sifon
Plastic schop
de- chlorinator
filter
Toon meer instructies
1

Schrob het nieuwe aquarium te zorgen dat het schoon is en vrij van vuil of ander afval . Was de toevoegingen aan het nieuwe aquarium . Kopen van 2

Stel het aquarium in de permanente locatie die u hebt gekozen.
3

Was de emmers om ervoor te zorgen ze zijn schoon en vrij van zeepresten .
4

Plaats een van de emmers op een laag krukje of op de vloer in de voorkant van het oude aquarium Steek een uiteinde van de sifon in het aquarium water en leg het andere uiteinde naar de bak . Zuig zachtjes op het onderste uiteinde van de sifonbuis . Wacht tot het water beweegt de buis , langs de rand van het aquarium en begint te stromen naar de emmer . Neem de sifon uit uw mond en laat het water vrij kan stromen in de emmer . Stop de sifon wanneer de emmer wordt steeds dicht bij vol. Plaats uw duim over het einde gat .
5

Leg uw vis voorzichtig met netten . Plaats ze in de emmers van het oude aquarium water . Blijf de rest van het oude aquarium water overhevelen naar de resterende totdat het aquarium leeg is met behulp van de instructies in stap 4 .
6

gebruik van uw plastic schep , schep het grind van uw oude aquarium en plaats het de nieuwe aquarium . Verwijder eventuele planten of versieringen met je handen . Voeg deze aan het nieuwe aquarium ook.
7

Langzaam kantelt het water uit de emmers zonder vis in uw nieuwe aquarium. Plaats uw nieuwe filter op de nieuwe tank . Verwijder het filter uit het oude aquarium en ook plaats deze in de nieuwe. Als er genoeg water is om de filters te dekken , zet ze aan.
8

Zodra er voldoende water in de nieuwe tank voor de vissen te zwemmen vrij , zorgvuldig en voorzichtig net de vis en breng ze uit van de emmers . Voeg wat -de gechloreerde leidingwater indien nodig. Raadpleeg het label op de de- chlorinator additief dat u hebt gekocht , omdat ze verschillen enigszins van de dosering.
9

Voeg het water uit de vis emmers aan het aquarium als je eenmaal alle vissen zijn verhuisd . Bovenkant van het aquarium met meer vers -de gechloreerde leidingwater .
10

Laat het aquarium zitten voor ten minste dertig minuten nadat het is gevuld . Steek de stekker in het aquarium heater daarna en beginnen met het proces van het instellen van de verwarming op de juiste temperatuur .
11

de vis zelden Feed voor de komende weken . Geen nieuwe vis voor ongeveer een maand niet te introduceren. Laat de bacteriën uit het oude filter om het nieuwe filter bevolken en laat de vis gewend aan hun nieuwe huis. Verwijder de oude filter na twee of drie weken .

Populaire artikelen

Kunt u overschakelen een Zoetwatertank een Zout Water Tank

? Het veranderen van een zoetwater aquarium naar een zoutwater tank is ingewikkelder dan het veranderen van het water en het toevoegen van zoutwater vissen . Je nodig hebt om het te reviseren , installeren van nieuwe verlichting en substraat. Verlichting Het is belangrijk om een hoge - energie lichten essentieel voor het houden van uw harde koralen , zachte koralen en levend steen levend te schaffen. Deze kunnen compacte fluorescentielampen of metaal halide zijn. Vraag uw plaatselijke viswinke

Klik hier

DIY Aquarium Stand & Luifel

Vis aquaria voor het huisdier vis liefhebber zijn vaak objecten van schoonheid en trots . Het weergeven van deze aquaria in een aangename wijze is vaak net zo belangrijk om een vis hobbyist als het handhaven ervan . Aquaria moeten op een soort stand worden gebracht , niet alleen om betere functionaliteit voor de verzorger , maar ook voor het aquarium waar het plaatsen op een zichtbaar niveau voor het menselijk oog . Houten Aquarium Stands Een achthoek - vormige aquarium. Gebruik een houten keu

Klik hier

Meest realistische Aquarium Planten

Aquarium planten toe te voegen een realistische dimensie aan een aquarium . Levende planten ten goede aan de welzijn van bepaalde vis in een aquarium , maar zijn moeilijker te onderhouden. Om deze reden aquarium kunstplanten kan een goed alternatief zijn. Aquarium kunstplanten vandaag lijken op levende planten en gemaakt om een standaard waar het moeilijk is om onderscheid te maken tussen de twee. Zijden planten Silk aquariumplanten zeer dicht bij levende planten kijken zonder de extra onderhou

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com