Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

DIY Aquarium Powerhead

 

Aquarium powerheads zijn dompelpompen aquarium pompen die hoofdzakelijk worden gebruikt om water te circuleren in het aquarium . Powerheads kan worden gebruikt in plaats van een vibrator pomp en lucht stenen een bodemfilter werking , en kan ook worden aangesloten op andere typen filters . Volgens Alan Jardine , voormalig chief behoud officer bij de National Zoological Gardens of South Africa , mariene aquarianen gebruiken powerheads om puin en afval af te blazen oppervlak van levende koralen en andere sedentaire ongewervelde dieren . Motor Een powerhead is ingekapseld in hars , waardoor de unit volledig waterdicht maakt en laat de aquariaan om deze te plaatsen op elke diepte in het aquarium . Wat je nodig hebt
Powerhead
onderwaterrek adapter buis
bodemfilter platen , waaronder fokker stengel
Powerhead beugel en lijm zuignappen
Doorzichtige plastic buis
Powerhead zeef
Toon meer instructies
1

Verwijder de lucht steen van de raiser buis van de bodemfilter .

Plaats Pagina 2 een onderwaterrek adapter slang op de inname mondstuk van de aandrijfunit en de zitting de powerhead bovenop de bodemfilter raiser buis. De aandrijfunit zal meer water te trekken door het grind dat de plastic onderwaterrek plaat dan wat de lucht steen staat is te doen bedekt en daardoor verbetert filtratie .
3

Laat de energie van water door de onderwaterrek plaat door de powerhead rond en het dwingen van water langs de raiser stam , in plaats van het tekenen van het water uit . Plaats de onderwaterrek adapter slang op de uitlaat mondstuk van de aandrijfunit en plaats de powerhead met zijn uitlaat mondstuk in de raiser buis .

Siphon
4 al het afval en puin dat de powerhead verdreven door blazen gecompacteerd afval van tussen de individuele stukken van aquarium substraat of grind.

Plaats 5 een beugel met lijm zuignappen op de aandrijfunit . Bevestig de powerhead om de ruit van het aquarium terug en stel de hoek van de aandrijfunit naar de algemene richting van live rock of levende koralen in het aquarium . Laat de stroom die door de powerhead om vuil te blazen , dat kan stik deze stationair dieren uit hun lichaam .

Bevestig 6 een korte lengte van de doorzichtige plastic slang aan op de uitlaat mondstuk van de aandrijfunit en duw de andere uiteinde over de inname mondstuk van een in - sump afschuimer . Gebruik de powerhead op de skimmer drijven .

Bevestig
7 de juiste lengte van doorzichtige plastic slang aan op de uitlaat mondstuk van de aandrijfunit en duw het andere uiteinde in de intake -poort van een potfilter . Op deze manier kunt u een op afstand geplaatste potfilter draaien met een aandrijfunit die binnen het aquarium geplaatst .

Plaats
8 een zeef over de inname mondstuk van de aandrijfunit , behalve wanneer de opname is gepositioneerd binnen de raiser stengel van een bodemfilter , algen en grote stukken afval voorkomen dat getrokken in de waaier goed en beschadiging van de rotorbladen .

Populaire artikelen

Hoe kan ik een aquarium te maken voor Clownfish

De mooie oranje en witte clownfish is een van de meest populaire zeevissen door aquarium liefhebbers gehouden. Ze worden gewaardeerd , niet alleen voor de populariteit kregen ze uit de film Finding Nemo , maar omdat deze fascinerende , gender switching vissen leven in een symbiotische relatie met zeeanemonen ; plantachtige wezens bekend om prooi te vangen met een dodelijk gif waaraan de clownvis zijn op mysterieuze wijze immuun . Het opzetten en onderhouden van een zoutwater aquarium is veel co

Klik hier

Hoe u uw eigen Container Aquarium Filter

Als je een aquarium kans groot dat je een soort van filter op het of je niet hoeft levende vis voor lang. Typisch de grootte van de tank in combinatie met de hoeveelheid vis in inches bepaalt hoeveel filtratie nodig is om de tank water vers. Hoe beter de filtratie het minder water veranderingen zijn nodig om je tank te houden healthy.You meestal willen uw filtersysteem om ten minste het dubbele van de grootte van uw tank plus het aantal centimeter van de vis. Dus laten we zeggen je hebt een 60 l

Klik hier

Hoe het opzetten van een nieuwe 55 Gallon Fish Tank naar Angelfish Breed

Gezonde maanvissen willen fokken . Een juiste instelling is ontworpen met de gezondheid van de vissen in het achterhoofd. Met behulp van een 55 - liter tank is een goed begin , omdat een grotere tank is gemakkelijker te stabiliseren. Uw waterstanden moet stabiel zijn bij een pH van 5-7,5 , ammoniak en nitriet in de buurt van nul , een temperatuur tussen 81-86 graden Fahrenheit en een waterhardheid van 1-20 dH . Gebruik aquariumplanten , een omgekeerde osmose filter en een goed gevarieerd Live di

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com