Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Kaliumpermanganaat voor Fish

 

Visziekten beginnen vaak als externe kwesties . Als dit niet behandeld wordt, kan het probleem systemisch worden en kan fataal zijn voor de vissen te bewijzen. Kaliumpermanganaat is een effectieve maatregel om externe infectieuze agentia te controleren voordat ze gaan systemische . Het is een breed spectrum behandeling die veel vis parasieten die ziekten veroorzaken elimineert . Wat is Kaliumpermanganaat ?

Kaliumpermanganaat is een krachtige oxidator die wordt gekocht in kristalvorm en heeft een paarse kleur. Het water maakt van een roze-paars wanneer permanganaat wordt toegevoegd . Aangezien de chemische oxideert , het blijkt bruin.
Achtergrond

Kaliumpermanganaat doodt ciliaten , staartvinnen , bacteriën en schimmels . Het is echter een zeer bijtende chemische stof die fataal de vis als de dosering is niet correct uitgevoerd . Permanganaat vermindert ook de hoeveelheid organische stof in het water , het verbeteren van helderheid van het water .
Kaliumpermanganaat en Fish Ziekte

Deze chemische stof is niet een medicijn , in plaats is een bijtende alkalisch materiaal effectief tegen allerlei schadelijke bacteriën zoals Costia , Trichodina en Chilodonella , die allemaal fataal vis is . Het uitroeit ook huid-en kieuwwormen , bacteriële kieuw -en vaatziekten en huidzweren .
Kaliumpermanganaat Baden voor Fish

Een vis kan worden gegeven een bad in kaliumpermanganaat als je willen niet bloot te stellen de gehele tank aan de chemische stof. Na het isoleren van de zieke vissen , kunt u een volledige sterkte staafje naar het getroffen gebied of dompel de vis in een dubbele sterkte bad gedurende 30 minuten . Permanganaat is een uitstekende keuze om externe wonden te behandelen .
Waarschuwingen

Permanganaat is niet te lichtvaardig worden gebruikt. Overdosering een tank kan leiden tot vissterfte . Het is cruciaal om de dosering instructies te volgen en kennen de exacte hoeveelheid water die u behandelt . Omdat het geen onderscheid maakt tussen goede en slechte bacteriën , je moet van je filter
dosering instructies draaien tijdens de behandeling van de tank .

Bij het doseren van een tank met kaliumpermanganaat , observatie en toewijding is nodig om ervoor te zorgen de juiste hoeveelheid gebruikt . De Universiteit van Florida IFAS Extension recommends 2 mg /l ( milligram per liter ) voor een hele tank behandeling . Het water moet zijn roze- paarse kleur voor 05:56 uur behouden doeltreffend worden beschouwd . De behandeling mag niet meer dan een keer per week worden herhaald .
Persoonlijke veiligheid

Aangezien kaliumpermanganaat is zo'n sterke oxidator , is voorzichtigheid geboden bij het hanteren van de chemische stof. Draag rubberen handschoenen, veiligheidsbril , oude kleren en een stofmasker .

Populaire artikelen

Hoe maak Aquarium Ornamenten

Of u nu een aquarium vol met vissen, reptielen of planten , het plaatsen van ornamenten en decoraties in het aquarium kan het verschil in uiterlijk te maken. Aquarium ornamenten kunnen onderdak en een natuurlijke habitat voor uw huisdieren , alsmede het verschaffen van een aangename esthetische bieden . Er zijn vele manieren om een aquarium te versieren , maar er zijn een aantal elementaire benodigdheden die u moet gebruiken . Wat je nodig hebt AquariumBoiling waterRocks of hout ( natuurlijke m

Klik hier

Hoe het opzetten van een nieuwe 55 Gallon Fish Tank naar Angelfish Breed

Gezonde maanvissen willen fokken . Een juiste instelling is ontworpen met de gezondheid van de vissen in het achterhoofd. Met behulp van een 55 - liter tank is een goed begin , omdat een grotere tank is gemakkelijker te stabiliseren. Uw waterstanden moet stabiel zijn bij een pH van 5-7,5 , ammoniak en nitriet in de buurt van nul , een temperatuur tussen 81-86 graden Fahrenheit en een waterhardheid van 1-20 dH . Gebruik aquariumplanten , een omgekeerde osmose filter en een goed gevarieerd Live di

Klik hier

How to Set Up een Kotobuki Filter voor een Fish Tank

Alle aquarium filters dienen het water geschikt is voor vissen door het elimineren van afval en schadelijke stoffen uit het water te maken . Kotobuki filters zijn uniek in dat zij een automatische continue filter in staat om zelfs de meest microscopisch kleine deeltjes uit het water te filteren . Kotobuki s filter technologie is zo gerespecteerd dat het wordt gebruikt in een aantal verschillende branches, van kernenergie tot de voedselverwerkende industrie . Kotobuki produceert een paar verschil

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com