Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Hoe schoon Coral

 

Een zout - water aquarium is een ecosysteem dat afhankelijk is van de afweging van chemicaliën, water temperatuur , flora en fauna . Als je koralen bedekt met algen en sediment merken , het beste middel voor het reinigen van uw tank is met behulp van natuurlijke methoden om het probleem te verhelpen . Houd in gedachten dat koraal is een levend dier , en om het levend te houden , zorg ervoor dat het altijd onder water . Wat je
zachte tandenborstel
Turkije Baster
Krabben
Garnalen
Slakken
Emmer nodig Heb Omgekeerde osmose gedemineraliseerd ( RO /DI ) water

Toon meer instructies
1

Pas uw macht hoofden in de tank voor een optimale waterdoorstroming als u sediment of algen merkt ophoopt op de koralen . Plaats de machtshoofden een circulerende stroming binnen de tank te maken. Instellen watercirculatie kan het opruimen van de koralen zonder ze te raken . Zorg ervoor dat de waterstroom niet te krachtig , zodat het niet de koralen beschadigen.
2 Gebruik medium of hard - haren tandenborstels zal fragiel koralen beschadigen.

Verwijder losse algen en sediment met behulp van een pipet een zachte verstoring rond de koralen te creëren . De waterstroom zal blazen de puin en moet ervoor zorgen dat de poliepen , het levende deel van de koralen , te sluiten . Zodra de koraalpoliepen hebben teruggetrokken , houdt de koralen onder water , en gebruik een zachte tandenborstel om voorzichtig weg te wrijven sediment en algen uit de koralen .
3 Heremietkreeften houden tanks schoon door het eten van rottende voedsel in de tank .

Aankoop zeedieren die gekend zijn om koralen te reinigen : een algemene vuistregel is om een schoonmaak beestje per liter water te hebben. Heremietkreeften , vooral scharlaken en rode poten , zijn rustig toevoegingen aan uw ecosysteem en zijn uitstekende tank conciërges op de zeebodem en rotsen . Emerald krabben zal bubble algen te bestrijden en pepermunt garnalen zal Aiptasia eten. Slakken pakken groene algen groei, terwijl Sally Lightfoot krabben zijn efficiënt schoonmakers en kan het werk van 10 heremietkreeften doen .
4 Hoewel kleurrijk , naaktslakken , ook wel zeeslakken , eet bepaalde koralen .

Dompel je koralen in zoet water naar platwormen , borstelwormen en naaktslakken te verwijderen door ze in een emmer gevuld met omgekeerde osmose gedemineraliseerd ( RO /DI ) zoet water. U kunt RO /DI-water kopen door de gallon bij uw plaatselijke aquarium winkel. Plaats uw koralen in de emmer voor niet meer dan vijf minuten . Merk op dat er verdeelde meningen voor vers water dips : . Er zijn mensen die zweren dat dips parasieten verwijderen terwijl anderen waarschuwen om ze te vermijden ten koste van alles

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com