Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Nou Hydrofoorpompen Blaas Failure Symptomen

 

Een blaas druktank bevat onder druk water en lucht met een membraan of blaas ze te scheiden . De functie van de blaas druktank is om te voorkomen dat over fietsen van de pomp , de waterdruk in het systeem te handhaven , en te beschermen tegen waterslag . De normale levensduur is vijf tot zeven jaar . Er zijn verschillende symptomen te zoeken bij de tank is niet goed. De pomp

Als de pomp gaat aan en uit te vaak is dit een teken van de tank wordt drassige . De pomp motor mag niet cyclus meer dan vijf keer in een uur .
Smaak en Geur

Als er een onaangename smaak of geur aan het water of colibacteriën monsters onbevredigend is, is dit een teken dat de tank is doordrenkt . De tank kan bacteriële problemen en voorzorg maatregelen moeten onmiddellijk worden genomen .
De Tank

De binnenwanden van de tank kan gecorrodeerde worden en verzwakt uit de blootstelling aan water . Dit is voorbarig tank falen .
Oorzaken

Veelvoorkomende oorzaken voor tank falen sediment , en een hoog niveau van chloor . Daarnaast kunnen tanks direct op de grond zitten roesten en verliezen structurele integriteit , en de chlorinators kan afgeven bijtende dampen die de tank in verband met roestvorming .
Voorzorg

Altijd lees veiligheidswaarschuwingen van de fabrikant bij het werken met blaas druktanks .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com