Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Sea Apple Informatie

 

Sea appels zijn een vorm van zeekomkommer . Ze zijn fel gekleurd te waarschuwen voor hun gif. Ze zijn beschikbaar voor aquaria maar vereisen deskundige zorg en onderhoud. Ze hebben een interessant scala aan afweermechanismen .
Aquarium
Kenmerken

Zee appels zijn rond, tot ongeveer 4 centimeter lang , met buisvormige gele voeten . Ze zijn meestal combinaties van blauw , rood en geel . In rust , ze zijn worst gevormd .
Defensie

Wanneer benadrukt, zee appels opblazen in ballen of krimpen erg klein te zijn . Ze kunnen ook overboord gooien hun voeding tentakels samen met gif , dat alle vis in een tank kan doden en af te schrikken roofdieren .
Voedsel

Zee appels filter fytoplankton uit het water . Ze klem op riffen met hun voeten , en breiden hun mondelinge tentakels , die vangen en verplaatsen het voedsel in de mond .
Milieu

Zee appels zijn afkomstig uit warmere delen van de Indische en Stille Oceaan , in het bijzonder Indonesië , Australië en Singapore . Terwijl ze in rif aquaria gehouden kunnen worden , kunnen ze niet geschikt zijn vanwege hun giftigheid .
Familie

Zee appels behoren tot de Pseudocolochirus soort, behorend tot de Cucumariidae familie . Soorten die het meest waarschijnlijk worden verkocht voor aquaria zijn Pseudocolochirus Violaceus (Australische zee appel) en Pseudocolochirus axiologus (Indonesisch zee appel) .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com