Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> aquariums

Wat is de Animal Sea- Monkey

 

? Sea- Monkeys kan lijken een beetje magisch als ze tot leven wanneer opnieuw te water . Ze zijn echter niet van de zee en hebben niets te maken met apen niet hebben . Wat ze zijn

Sea-Monkeys zijn een soort van pekel garnalen met de wetenschappelijke naam Artemia Nyos . Ze zijn verkocht als huisdier sinds de jaren 1960 , en ze zijn gefokt voor hun grootte en winterhardheid , zodat ze meer geschikt zijn als huisdier.
Hoe ze komen tot leven

de garnalen zijn in een staat van cryptobiosis of dormantie kunnen gaan . Dit kan worden veroorzaakt door blootstelling aan extreme droogte , koude of gebrek aan zuurstof . Echter , de garnalen weer actief zodra hun omgeving verbetert .
Wat ze eten

meeste Sea-Monkeys kits bevatten een pakje groei voedsel . Echter, omdat pekel garnalen eten algen , dus je moet toestaan ​​dat een gecontroleerde hoeveelheid van het te groeien in de tank .
Waarom heten ze Monkeys

Het bedrijf dat verkoopt Sea- Monkeys zegt dat de naam komt van de garnalen van de " grappige gedrag en lange staart . "
waar ze zijn

Sea-Monkeys worden verkocht als huisdier in 12 landen . Ze hadden zelfs hun eigen tv-show , " The Amazing Life van Sea Monkeys . " Ze zijn verkrijgbaar online en via postorder .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com