Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Wat heb je nodig voor een Zout Water Tank

 

? Vele factoren spelen een rol bij de beslissing om het opzetten van een zout water tank. De grootte van de tank , locatie , kosten, tijd , en het soort van levende dieren zult u de belangrijkste . Beslissen om een zoutwater tank in je leven te brengen is geen hobby , het is een levensstijl . Locatie

Kies een plek voor uw toekomstige tank. Voor de meeste mensen de grootte van de ruimte die ze moeten werken met de grootte van het aquarium dat zij kopen dicteren . Denk op lange termijn , omdat dit een investering op lange termijn voor u zal zijn. U wilt een plek die niet in direct zonlicht en is gemakkelijk te bereiken vinden .
Tank en Stand

Onderzoek het type tank die u wilt. Tanks komen in een breed scala van maten van twee liter tot twee - duizend liter . Zodra uw tank wordt uitgezocht , zorg ervoor dat je ofwel een vlakke ondergrond om uw tank te plaatsen op een tank anders kopen staan ​​om mee te gaan met het. De meeste nano tanks hebben verlichting , filters en pompen inbegrepen, hebben grotere tanks niet .
Levend zand en zout water

Koop de juiste hoeveelheden van levend zand en zout water voor je tank. De vis winkel waar u koopt uw tank uit moet in staat zijn om u te voorzien van de juiste bedragen .
Salt Water Test Kit en schoonmaakmiddelen

Test uw water een keer je tank is ingesteld . Doe dit regelmatig en maken een planning voor yourself.Your nieuwe tank zal routine onderhoud. Je moet het glas van de tank , de filters en zand te reinigen. Aankoop visnetten en schone , niet-schurende sponzen (met of zonder handvat ) .
Levende Rots

Selecteer een goede mix van kleine en grote stukken levend steen . Live rock wordt gebruikt om het rif te bouwen in je tank , en het fungeert als een natuurlijke waterfilter . Er zijn vele soorten van levend steen , variërend van Fiji live rock , Mexicaanse live rock . Uw lokale vis winkel zal u helpen om de aard van de live rock die zal werken voor you.You zal anderhalve kilo levend steen nodig per liter water in uw tank te bepalen.
Fish

Selecteer vis die compatibel zijn in uw nieuwe tank zal zijn . Een goede regel is dat je wilt 4-6 liter water per vis . Als je een vierentwintig - liter tank , het maximale aantal vissen je wilt is vier . Uw plaatselijke viswinkel in staat zal zijn om u te helpen met uw vis selectie .

Populaire artikelen

Is er een verschil tussen zoetwater aquarium Salt & Marine Zout

? Fish hobbyisten vaak gebruik van zout voor zowel zoet-en zoutwater ( mariene ) vissoorten , en er is geen verschil tussen de basis- zout gebruikt in zoetwater aquaria en het gebruikte zout in zeewater aquaria . In feite , omdat het zout gebruikt in aquaria zuiver natriumchloride , niet - gejodeerd keukenzout , zeezout of zuiver steenzout kan worden gebruikt in plaats van de standaard aquarium zout in de juiste hoeveelheden . Maintence Levels Meerval en andere gladde huid vissen niet tolereren

Klik hier

Hoe vaak moet je gebruiken Ammoniak Tabletten in aquaria

? Wanneer u het opzetten van een aquarium , bent u de oprichting van een miniatuur ecosysteem . In de natuur , een dergelijk systeem heeft een eigen checks and balances . Een aquarium heeft echter de beperking dat het een gesloten systeem . Wat je ook introduceren - vis , voedsel , water, planten - kan een dramatisch effect op de dieren die erin leven hebben . Ammoniak is slechts een van de vele chemicaliën te controleren in een aquarium , en het kan dodelijk zijn . Gelukkig kan beschikbaar aqua

Klik hier

Hoe kan ik een aquarium te maken voor Clownfish

De mooie oranje en witte clownfish is een van de meest populaire zeevissen door aquarium liefhebbers gehouden. Ze worden gewaardeerd , niet alleen voor de populariteit kregen ze uit de film Finding Nemo , maar omdat deze fascinerende , gender switching vissen leven in een symbiotische relatie met zeeanemonen ; plantachtige wezens bekend om prooi te vangen met een dodelijk gif waaraan de clownvis zijn op mysterieuze wijze immuun . Het opzetten en onderhouden van een zoutwater aquarium is veel co

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com