Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

DIY Reef Tank Verlichting

 

Om de organismen in uw aquarium gezond te houden , u wilt dat uw tank verlichting om het natuurlijke licht van de habitat uw huisdieren ' zo goed mogelijk na te bootsen . Dit artikel zal gaan over de verschillende verlichtingsarmaturen en lamp keuzes , zodat u kunt beslissen welk licht het beste werkt voor uw vissen . The Basics

De eerste overweging bij de keuze van uw verlichting systeem is wat voor soort organismen zal moeten overleven onder dit licht . Als u van plan om fotosynthetische koralen in het aquarium , die in een aquarium zul je waarschijnlijk wilt opnemen , moet u uw verlichting zeer zorgvuldig te overwegen.

De twee dingen die je in gedachten moet houden bij het zoeken naar de perfecte verlichting zijn wattage en het spectrum van de lamp .
wattage

Veel aquarium hobbyisten suggereren een " watt per gallon " verhouding tot de beste wattage voor hun tank te bepalen . Volgens Reefkeeping tijdschrift, een goede verhouding als uw tank heeft meestal weinig licht koraal is tussen de vier en zes watt per gallon. Als uw tank bevat licht - liefhebbende koraal, tien watt per gallon of meer wordt gesuggereerd .

Maar je moet ook rekening houden met de diepte van je tank als je dit berekenen. Een tank die is drie meter diep zal een hoger wattage lamp nodig , zodat het licht zal komen helemaal naar beneden naar de bodem, terwijl een tank die is slechts twee meter diep niet zo veel extra wattage nodig heeft.


lichtspectrum

het lichtspectrum , ook bekend als de Kelvin rating, van de verlichting in uw aquarium is het tweede aspect van een lamp die je moet overwegen . Daglichtspectrum lampen hebben een Kelvin score van ongeveer 5000 K tot 10.000 K , en ze zijn ideaal voor zoetwater aquaria . Toch zal zoutwater rifaquaria een hogere Kelvin lamp nodig , iets tussen 7.000 K en 20.000 K om rekening te houden met de hogere dichtheid van het zoute water , en om voldoende licht te krijgen om de koralen .
Gloeilampen Versus fluorescerende

Tenslotte het laatste wat je moet rekening houden bij de aanschaf van uw verlichtingssysteem is of u wilt gloeilampen of tl-lampen te gebruiken. Fluorescerende zijn de meest populaire lamp in professionele rif systemen op het moment : ze kosten een beetje meer aan te schaffen, maar aangezien ze gebruik van elektriciteit efficiënter , ze kosten minder om te werken . Gloeilampen zijn goedkoper om te kopen , maar kost een beetje meer om te werken , omdat ze de neiging om heter dan tl lopen .

Populaire artikelen

Hoe te verwijderen Aquarium Scum

Elke aquarium met een filter systeem zal vroeg of laat het witte schuim op het glas in de buurt van de waterlijn . Deze laag van schuim op het aquarium glas maakt het erg moeilijk om je kleine schildpad of vis kijken . Volg deze eenvoudige stappen wanneer u uw aquarium schoon te maken, zal je glas kristalhelder weer . Wat je nodig hebt Roestvrij staal Spons (ook bekend als staalwol ) of Natural afwasmiddel (vrij van kleurstoffen en geuren ) op Twitter Water Toon meer instructies 1 Koop een r

Klik hier

Wat wordt de gewenste Calcium niveau voor een aquarium ?

Vis calcium nodig voor sterke botten , en schaal-en weekdieren hebben calcium nodig om schelpen en pantsers bouwen . Calcium speelt een belangrijke rol in de totale water chemie van een aquarium of natuurlijke omgeving . Afhankelijk van het soort aquarium en de soorten vissen die je hebt, kun je calcium te meten in de vorm van calcium- ionen of waterhardheid en stel de niveaus aan de behoeften van uw vissen te voldoen . Calcium Levels zoetwatervis tolereren een breed scala aan calcium , en het

Klik hier

Hoe het opzetten van een Aquarium Filter

Als je een vis aquarium thuis , is het essentieel om een filter te installeren om het water mooi en schoon te houden , maar ook om uw huisdier vissen gezond en gelukkig . Het opzetten van een aquarium filter is eenvoudig en gemakkelijk , of je koopt het nieuwe of u het opzetten van een bestaande je net gewassen . Volg deze stappen : wat je nodig hebt Aquarium filter Toon meer instructies 1 Stel het filter onderdelen , zodat u ze goed op elkaar kan zetten 2 Pak de vuilwatertank in de ene h

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com