Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Fish >> aquariums >> 

Over Aquarium Cleaning Tools

 

In gevestigde vis aquariums , de vis doet een opmerkelijk werk van het creëren en onderhouden van hun eigen ecosysteem en evenwichtig milieu . Maar zorg moet worden genomen door de eigenaar om ervoor te zorgen dat het aquarium en het water blijft schoon genoeg om gezonde leefomstandigheden voor de vis te behouden . Enkele eenvoudige aquarium schoonmaken van gereedschappen worden aanbevolen om de beste kwaliteit van leven voor aquariumvissen te garanderen . Water Wijzigingen

Regelmatig water veranderingen nodig zijn om de delicate chemische balans van een aquarium te controleren . Gedeeltelijke water veranderingen te verwijderen niet alleen afval , maar bezielen vers water in een aquarium om te helpen met de pH en het nitraatgehalte in het water . Een grind of aquarium stofzuiger is een instrument dat wordt gebruikt om het grind sifon , effectief verwijderen van voedsel en vis afval dat zich op de bodem . Grind stofzuigers gebruiken zuigkracht om het water sifon via een slang in een emmer of zinken .
Water Conditioning

Bij het vervangen van oude water met nieuwe in een aquarium , moet u voeg water conditioners in het nieuwe water voordat u het in het aquarium . Water conditioners helpen bij het neutraliseren anderszins schadelijke chemicaliën in leidingwater zoals chloor .
Filters

Vergeet niet, de basis bij het kiezen van aquarium schoonmaken van gereedschappen . Water filters nodig zijn aquarium beluchte houden en om onzuiverheden te verwijderen uit de tank . Filter pads en patronen dienen ten minste eenmaal per maand worden vervangen . Bij het wijzigen van waterfilters , moet u schoon te maken uit kachels , slangen en andere hardware in de tank .
Algen verwijderen

Om de binnenkant van het glas schoon te maken en te verwijderen overmatige algen , gebruiken algen scrappers en pads . Naar de bodem van het glas bereiken en te verwijderen taaie algen , gebruik dan een lange steel algen schraper . Gemagnetiseerde algen pads zijn een populaire keuze voor veel aquarium eigenaren. Een zijde van de gemagnetiseerde pad is geplaatst op de buitenzijde van het glas en de andere aan de binnenkant . Zodra de stukken zijn bevestigd door het glas , worden de pads verplaatst rondom het aquarium effectief verwijderen van algen.
Glasreiniging

Gebruik de juiste tools om de buitenkant van het reinigen het aquarium . Gebruik een zachte doek en water of glas reinigingsmiddelen speciaal ontworpen voor aquaria te vegen en vingerafdrukken van het glas te verwijderen . Voor kalkafzettingen die op de kap van het aquarium te vormen , gebruik van niet- giftige kalk verwijderaars vinden op gerenommeerde huisdier of vis aanbod winkels . Gebruik nooit huishoudelijke chemicaliën, waaronder afwasmiddel om uw aquarium schoon als ze giftig voor uw vissen kan zijn .
Waarschuwing

Een belangrijk onderdeel van het houden van vissen veilig en gezond is het maken van ervoor dat je gereedschap en chemicaliën gemaakt en alleen gebruikt voor aquaria gebruiken . Multifunctionele instrumenten die in andere huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen schadelijke bacteriën te introduceren in uw tank. Zorg ervoor dat het reinigen van chemicaliën die worden gebruikt in of op de tank zijn veilig voor vissen .

Populaire artikelen

Can You Meng tropische meervallen Met cichliden in aquaria ?

U kunt sommige meerval te houden met een aantal cichliden , maar dat is een gekwalificeerd ja . Je moet in gedachten houden dat zowel cichliden en meervallen kunnen hebben gespecialiseerd waterchemie eisen en kunnen gedragsproblemen die ze maken slechte huisgenoten hebben . Altijd onderzoek de exacte soort die u wilt bewaren . Water Chemie Wanneer vis hobbysts zeggen Afrikaanse cichliden , het is begrepen cichliden betekenen van de Rift Valley in Oost- Afrika . Zowel cichliden en meervallen

Klik hier

Aquarium Interieur Tips

Een aquarium is niet alleen een habitat voor vissen , het kan ook een kunstwerk zijn. Het is aan jou om te beslissen wat voor soort kunstwerk je zal ontwerpen . Bedenk wat past in uw interieur alsmede eventuele bijzondere behoeften van uw vissen kunnen hebben . Begin met een thema Een optie is om te beginnen met het thema van een aquatisch gerelateerde film zoals Finding Nemo of De Kleine Zeemeermin . Aquarium decoraties met dit thema zijn overal verkrijgbaar , en het is zelfs mogelijk om b

Klik hier

Feiten Apple Slak

bekend als zowel een invasieve soort en een onderhoudsarme huisdier, de appel slak is de algemene naam voor de ongeveer 120 soorten in de familie Ampullariidae . De geel - bruin -dop weekdieren worden gekenmerkt door hun grootte , waardoor ze de grootste van de wereld zoetwaterslakken maakt . Habitat Deze buikpotigen liever warme klimaten . Volgens de Florida Division van de aquacultuur, kan appel slakken te vinden in slow-moving zoetwater in tropische en subtropische gebieden van Zuid-Amerika

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com