Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> gouden Vissen

Hoe Goldfish herstellen met Rot op Fins

 

Vinrot is een soort van bacteriële of schimmelziekte die kan invloed hebben op veel verschillende soorten vis , waaronder goudvis . Vinrot wordt meestal veroorzaakt door een slechte kwaliteit van het water , maar kan ook worden veroorzaakt nadat de goudvis heeft een blessure opgelopen , zoals een nip op de vin . Zowel bacteriën en schimmels vinrot infecties veroorzaken de vinnen van de vis langzaam afgebroken . Soms zal een bacteriële en schimmelinfecties vinrot infectie optreden tegelijk . Uitrafelen van de vinnen en witachtige vlekken behoren tot de eerste symptomen. Verdere gezondheidsproblemen kan dan ontstaan ​​als de rot niet wordt behandeld . Wat je nodig hebt
Quarantine Aquarium Aquarium zout
anti - bacteriële of antibiotica vis medicatie
Toon meer instructies
1

Breng getroffen vis uit de aquarium en plaats deze in een quarantaine- aquarium , op zichzelf, als het leven in een gemeenschap aquarium . Dit zal u toelaten om beter toezicht op de zieke vissen , wat de specifieke zorg , zonder de behandeling van de andere vissen die niet ziek zijn. Het zal ook de zieke vissen uit de buurt van pestkop vis die verder kunnen beschadigen . Kopen van 2

Voeg ongeveer 1 tl . van aquarium zout per liter water aan de quarantaine- aquarium . Deze behandeling kan vertragen of stoppen vinrot infecties.

Voer 3 deel van het water verandert elke andere dag , die tussen 10 en 15 procent van het oude water in de quarantaine- aquarium met zoet water . Dit houdt het water zeer schoon , die zal helpen om vinrot vertragen .
4

Gebruik een anti - bacteriële of antibiotische behandeling op de zieke vissen . Er zijn verschillende medicijnen beschikbaar zijn voor de behandeling van vinrot . Sommige van deze behandelingen die u direct toe te voegen aan de quarantaine- aquarium , terwijl anderen noemen voor het onderdompelen van de zieke vissen in een oplossing bad. Volg de instructies voor wat medicijnen die u hebt gekozen.
5

Houd het behandelen van de goudvis met vinrot , totdat je merkt dat de vinnen terug groeien . Dit betekent dat de vinrot is verdwenen , en de vinnen zich herstellen . U kunt nu uw vissen terug naar de belangrijkste aquarium .
6

Bevestig de problemen in de kwaliteit van het water van de belangrijkste aquarium . Doe een grote waterverversing , vervangen ongeveer 50 procent van het vuile water met schoon water . Reinig alle afvalstoffen in het aquarium . Spoel grind , filters en een aquarium decoraties .
7

Voer wekelijkse gedeeltelijke veranderingen water , ter vervanging van ongeveer 10 procent van het oude water in het aquarium met zoet water . Dit zal helpen een hoge kwaliteit van het water te behouden en te voorkomen dat toekomstige vinrot .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com