Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> tropische Vissen

Hoe te Ras Albino Catfish

 

De zeer populaire Corydora meerval behoren tot de gemakkelijkste van alle aquarium vissen te houden . Er zijn veel verschillende soorten van Cory , met de albino exemplaren rangschikking als favorieten . Deze uitstekende aaseters zijn knappe en beschikken over karakteristieke snorharen . Bij bewaring in kuddes , corys met elkaar omgaan , waardoor ze veel plezier aan watch.The pas echt moeilijk aspect van het kweken van deze albino meerval is het uitzoeken welke de jongens zijn en welke de meisjes. Uw beste inzet is om volwassen exemplaren , die ongeveer 2 cm lang zal zijn te vergelijken. Vrouwelijke Corys meer gecomprimeerd lichamen "stand" structureel langer en dikker rond de buik door de interne aanwezigheid van eieren . Mannetjes hebben lichamen die veel meer gestroomlijnd dan die van de vrouwtjes zijn . Wat je nodig hebt
Dozijn albino Corydora catfish30 - liter aquarium20 - liter high aquarium100 - watt aquarium heater2 aquarium thermometersSmall lucht pumpAir stoneMethylene BlueSponge filterLive watervlooien en microwormsFrozen pekel shrimpFrozen kindje pekel shrimpPelleted vis foodFine vlokken voedsel
Meer tonen instructies
1

Kies een tiental albino meerval fokkers . Begin conditioning ze voor de fokkerij en paaien voor de komende 30 dagen door ze in een 30 - liter aquarium . Zet de verwarming tot een temperatuur van 70 à 74 graden F behouden en voeden de meerval viermaal daags . Zij moeten verschillende gepelleteerd , bevroren en levend voer ontvangen . Na ongeveer een maand van goede conditionering , zal het veel gemakkelijker zijn om mannetjes onderscheiden van de vrouwtjes . Kopen van 2

Opzetten van een naakte 20 - liter hoog kweekbak . Zet de verwarming zodat de temperatuur exact hetzelfde als die van het water de vis worden momenteel bewaard in Vul de tank half vol water . Opzetten van een luchtpomp aangesloten op een lucht steen, die je niet zal veranderen totdat eieren worden gelegd . Leg het opzij buurt. Gebruik geen grind , stenen of ornamenten niet in deze kweekbak

Kies 3 twee fokken trio - . Een vrouwtje en twee mannetjes in elk - en breng de vis aan de 20 - liter kweekbak . Zorg ervoor dat het water een temperatuur van beide aquaria zijn exact hetzelfde , tussen 70 en 74 graden C. Laat de albino meerval enkele dagen te wennen aan hun nieuwe omgeving . Blijven ze dagelijks voeden vier keer , met behulp van dezelfde voedingsmiddelen die u gebruikt voor het conditioneren .
4

beginnen met het toevoegen van een liter van iets koeler water om het half gevulde kweekbak elke nacht vanaf de derde of vierde dag na de invoering van de vis aan de tank. Controleer de temperatuur zorgvuldig toevoegen van slechts genoeg koeler water om de temperatuur in de tank te verlagen bij 3:58 graden draaien . Als een gallon niet voldoende om de temperatuur voldoende verlagen , voeg dan een gallon . Geen water te verwijderen . Het doel is om de temperatuur tot ongeveer 65 graden brengen F.
5

Siphon de helft van het water uit de tank wanneer het volledig gevuld met water , als de albino meerval niet voortgebracht door dan. Blijf dit herhalen de dagelijkse toevoegingen van koeler water . Als de vissen goed zijn geconditioneerd , moet je het fokken activiteit te zien binnen een paar dagen . Zodra ze beginnen fokken , zullen beide trio's van vis tegelijk paaien , en breng de eieren op de bodem en zijkanten van het aquarium .
6

Bekijk de paai trio's uit voor tekenen dat ze klaar zijn paaien . Onmiddellijk te verwijderen zodat ze niet eten de eieren . Plaats ze terug in de conditionering aquarium zo snel mogelijk , en ze langzaam spenen van de conditionering en fokkerij dieet in de komende dagen , terug te bezorgen aan hun normale voedsel .
7

Behandel het water in de kweekbak met 40 tot 50 druppels methyleenblauw om de eieren te beschermen tegen schimmel infectie . Zet de nabijgelegen lucht steen in het water , en zet de pomp zo hoog als het zal gaan . Verhoog de temperatuur van het water met twee graden een keer per zes uur , waardoor deze tot 72 graden F , waar het moet behouden blijven voor de ontwikkeling van eieren . Verwachten enkele honderden albino meerval bak om uit te komen in ongeveer 10 dagen .

Begin
8 zorg voor de albino meerval bak Door levend of ingevroren Artemia-naupliën te voederen voor ongeveer een week . Daarna beginnen ze te voeren een verscheidenheid van fijne vlokken voedsel , micro-wormpjes , baby artemia en watervlooien .
9

Voeg een spons filter om de bak aquarium . Wijzig ongeveer 5 procent van het water elke dag voor de komende weken . Voeg meer filtratie wanneer de jongen groot genoeg zijn , ongeveer 3-4 weken oud zijn .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com