Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Fish >> vis Gezondheid

De effecten van luchtdruk op Fish

 

De meeste mensen nooit denken over wat de luchtdruk aan het doen is op een bepaald moment, maar men denkt dat het niet alleen het gedrag van mensen , maar ook die van de vis kunnen beïnvloeden. Het kennen van de gevolgen van luchtdruk op vis kan helpen visser kiezen momenten waarop ze meer succesvol zal zijn en helpen die gewoon wilt zien vissen weten waar ze te vinden op een bepaalde dag . De luchtdruk is altijd veranderen , wat betekent dat het gedrag van de vis is altijd veranderen . Kenmerken

Om de effecten van luchtdruk op vis moet je eerst begrijpen wat de luchtdruk is te begrijpen. De luchtdruk is een mooie term die verwijst naar het meten van het gewicht van de atmosfeer boven ons . Het is gedacht al enige tijd dat het gewicht van de atmosfeer boven ons beïnvloedt de manier waarop dat alle levende dingen voelen .
Soorten

Omdat luchtdruk verandert altijd , er zijn verschillende classificaties van het gewicht van de atmosfeer boven ons . Barometrische druk kan worden beoordeeld als hoog , stijgende , normaal en stabiel , vallen, iets lage en lage . Weten wat de luchtdruk is kan iemand helpen bepalen wat de activiteit van vis kan .
Effecten

De effecten van luchtdruk op vis niet helemaal begrepen , dus de meeste van de vermeende feiten zijn gewoon theorieën . Over het algemeen is er een school van denken die leidt hieruit af dat een dalende luchtdruk zorgt ervoor dat vissen om meer actief te zijn , voeden met meer urgentie dan op andere momenten. Bovendien , wanneer de druk stijgt de vis niet zo actief en niet zo veel als normaal voeden . Lage druk zorgt ervoor dat ook de vis te verplaatsen naar diepere wateren te rijden uit de golf van lage druk , terwijl de hoge druk zorgt ervoor dat ze uit verbergen onder boomstammen en rotsen , het niet meer voeden en de normale activiteiten.
Geografie

luchtdruk verandert altijd , over de hele wereld . Terwijl luchtdruk zowel stijgingen en dalingen op alle gebieden , de vis die in meer ondiepe wateren , zoals in rivieren en beken , kan meer getroffen . Vis die over het algemeen wonen in diepere wateren lijken niet zo diep getroffen door de barometrische druk.
Belang

De effecten van luchtdruk op vis is belangrijk omdat het verandert het gedrag van de vis over de hele wereld . Voor degenen die graag vissen of willen vissen te kijken, kan de luchtdruk van invloed wanneer vis kan worden gevangen of slechtzienden .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com