Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe u de juiste vochtigheid te krijgen voor heremietkreeften

 

Heremietkreeften maken grote eerst huisdieren omdat ze relatief makkelijk te houden en te onderhouden. Echter, met heremietkreeften zijn maritieme dieren , de vochtigheid bijzonder belangrijk voor hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dus, bij het houden van heremietkreeften , luchtvochtigheid moet worden om de exacte behoefte aan de gehouden diersoorten . Zet tijd en moeite in het creëren van een gezonde omgeving voor uw heremietkreeft om uw huisdier bezitten ervaring onvergetelijk te maken. Wat je nodig hebt
Stick-on luchtvochtigheid lezer
Spray fles en Vivarium kachel
Toon meer instructies
1

Schraap de back off van de stick - op vochtigheid lezer en gelden de kleverige einde naar de tank van uw heremietkreeft 's . De lezer moet stevig worden geplakt , zodat vocht en water niet te krijgen op de sticky pad en verminderen het vermogen om zich op de tank . Kopen van 2

Onderzoek uw huidige luchtvochtigheid en zien wat het bereik Zij is in . een heremietkreeft vereist luchtvochtigheid tussen de 70 en 80 procent en deze optimaal bereik te bereiken is cruciaal voor de gezondheid .
3

Zet uw kachel en zet het bereik voor 80 F. wacht een uur en bewaken van uw luchtvochtigheid, en let op de verhoging van de vochtigheid . Spray uw spuitfles een squirt in een tijd en wacht een uur voor het water om de luchtvochtigheid te worden. Herhaal je sprays tot u de 70 tot 80 procent luchtvochtigheid hebben bereikt .
4

Bewaak uw luchtvochtigheid dagelijkse en spuit ongeveer de helft van het aantal sprays het oorspronkelijk kostte elke dag om 70 tot 80 procent vocht te krijgen om de luchtvochtigheid op peil te houden .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com