Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels

Hoe te zoeken naar Dinosaurusfossielen

 

Dinosaurussen zwierven de Aarde tussen 65 en 225 miljoen jaar geleden voordat ze uitgestorven . Veel dinosaurus botten werden bewaard in rotslagen die gevormd over grote periodes van tijd. Wetenschappers , bekend als paleontologen , besteden vele uren opgraven de dinosaurus overblijfselen , bekend als fossielen . De fossielen zijn vaak weer bij elkaar geknutseld om het skelet van de dinosaurussen waar ze vandaan kwamen te vormen. Echter , hoeft u niet om een wetenschapper te zijn om fossielen van dinosaurussen te vinden. Met enige voorbereiding en know -how kunt u een belangrijke ontdekking met het gezin te maken , of misschien gewoon een paar kleine. Wat je
Geologische kaart
Stationair
Pennen
Laptop ( optioneel ) op de camera nodig
Dozen
Toon meer instructies
1

Leer zoveel als je kunt over fossielen , zodat u klaar bent om ze te identificeren wanneer u een te vinden zijn . Middelen, zoals het internet en lokale bibliotheken bevatten voldoende informatie . Universiteiten, zoals Valdosta State University ( valdosta.edu ) bieden gratis informatie op hun websites voor amateur- paleontologen . Kopen van 2

Locate gebieden met veel oude rotsformaties als oude , uitgedroogde rivierbeddingen . Op zoek gaan naar plekken met zware erosie en weinig planten zoals de zuidwestelijke woestijnen van Noord-Amerika . Vind deze gebieden met behulp van geologische kaarten .
3

Gain toestemming van de grondeigenaar om te zoeken als de grond is prive . Neem contact op met de lokale staat park autoriteiten wanneer het land is een state park . Sommige parken toestaan ​​fossiele jacht , terwijl anderen misschien niet.
4

Bestudeer het gebied met de hulp van de US Geological Survey ( usgs.gov ) kaarten om vertrouwd te raken met het land structuren die je tegenkomt .
Goedkope 5

Loop het gebied zo veel mogelijk , op zoek naar tekenen van fossielen uitsteken van de rotsen . Na een zware regenval , zijn fossielen vaak ontdekt in zicht.
6

Record gegevens over zoekopdrachten en locaties van uw vondsten in een notebook of een laptop . Foto's nemen tot de ontdekking te documenteren ook.

Verzamel 7 de fossielen die je in kartonnen dozen . Draag handschoenen om te voorkomen dat de huid olie op de monsters .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com