Nederlandse huisdieren

#   >> Nederlandse huisdieren >> Pet Wissel >> Andere Huisdier Wissels >> 

Hoe te Ants Repel

 

Mieren kunnen zijn ijverige wezentjes of plagen , vooral wanneer ze uw huis hun ontmoetingsplaats . Als u een probleem met mieren hebt u ongetwijfeld leren dat hen verdrijven van uw huis is niet zo eenvoudig als je dacht . Mensen willen vaak om zich te ontdoen van insecten problemen, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën , vooral als ze kinderen of huisdieren hebt . Hieronder zijn een paar manieren om mieren op natuurlijke wijze af te weren. Wat je nodig hebt
Azijn
Kaneel
Toon meer instructies
1

Wees zo netjes en schoon mogelijk . Opruimen kruimels van maaltijden en snacks . Sla resten in containers die goed af . Veeg tafels en toonbanken . Als je open staat voedsel te verlaten en kruimels rondslingeren u vertrekt een open uitnodiging voor mieren . Wees zorgvuldig over het schoonmaken als je wilt mieren af te weren.

Pick 2 tot petfood zodra uw hond of kat klaar is met eten . Als mieren zijn een probleem in uw huis zullen ze smullen van voedsel van uw huisdier als je laat het de hele nacht lang . Pak de petfood om mieren te voorkomen dat hun eigen etentje .

Bind 3 tot vuilniszakken stevig vast en reinig de vuilnisbak grondig elke keer dat je uit de vuilnisbak .
Goedkope 4

Seal eventuele scheuren rond ramen en deuren waar mieren entree in uw huis kan krijgen .
5

Sweep verdiepingen en vacuüm dagelijks . Het is gemakkelijk voor kruimels van brood of andere etenswaren te eindigen op de vloer . Een paar kruimels misschien te klein voor u om op te merken , maar de mieren die kruimels zijn grote delen van het dessert . Door het vegen en stofzuigen dagelijks u ophalen kruimels u anders misschien gemist hebben .
6

Elimineer waterbronnen . Mieren hebben water net zo goed als voedsel . Pick-up van uw huisdier waterbak of plaats het in een gebied dat relatief mier vrij blijft . Zorg ervoor dat er geen druppels facetten of staand plassen water zoals die vaak verzamelen in kelders .
7

azijn toevoegen aan scrub water . Azijn is bekend om zijn vele huishoudelijke toepassingen. Nu kunt u nog een toe te voegen aan de lijst. Azijn afstoot mieren . Gebruik een azijn water oplossing voor aanrechtbladen schoon zo goed en zelfs vensterbanken waar mieren entree in uw huis kan krijgen .
8

Gebruik een huis remedie om mieren af te weren. Hoewel het misschien een beetje rommelig kaneel ruikt goed en mieren haat het. Cinnamon werkt goed om mieren af te weren. Strooi een beetje kaneel in gebieden waar mieren hebben de neiging om te verzamelen en ze misschien wel ergens anders gaan wonen .

Populaire artikelen

Heeft bugs zijn longen ?

Insecten hebben geen longen , noch hebben ze adem door hun mond , maar ze hebben luchtwegen . Net als mensen , ze zuurstof vangen en loslaten van kooldioxide , het afvalproduct van de luchtwegen . In tegenstelling tot mensen , maar zuurstof niet doorgevoerd circulerend bloed , maar door een complex netwerk van buisjes trachea . Kenmerken Insecten moet nemen zuurstof en koolstofdioxide vrij te leven . Zuurstof komt het lichaam van een insect door poriën genoemd siphonen , aan weerszijden van de

Klik hier

Hoe te Kleding voor Dieren & Mensen wedstrijd

Het dragen bijpassende kleding met uw huisdier kan een leuke en modieuze gelegenheid om uw liefde voor uw Sneeuwbal of Tweetie demonstreren . Vanaf aantrekken van de dezelfde partij accessoires voor een speciale gelegenheid , zoals New Years of de Fourth of July , om sportieve bijpassende T - shirts voor een middag halen sessie in uw favoriete hond park , de planning van de kleding van je huisdier om uw eigen garderobe passen kan zijn zo eenvoudig of zo doordacht als u wilt. Door het afstemmen v

Klik hier

Hoe om te doneren in het geheugen van een overleden huisdier aan de Cornell Vet Hospital

Cornell University dierenartsen behandelen meer dan 55.000 dieren per jaar , van huisdieren naar de boerderij en exotische dieren . Het verliezen van een huisdier is nooit gemakkelijk en Cornell gebruikt de nieuwste technologie om medische zorg te bieden aan verwezen door andere dierenartsen gevallen , terwijl het onderzoeken om het leven van dieren en mensen te verbeteren . Monetaire donaties helpen om programmas en herinneringen levend aan de Cornell Veterinary Hospital . Een schenking ter nag

Klik hier

Copyright Nederlandse huisdieren alle rechten voorbehouden

© www.163457.com