Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Pet Wissel >> Pet Rocks

Pet Rock Ideeën

 

Pet rotsen waren een zeer populair speelgoed in de jaren 1970 . U kunt nog steeds kopen huisdier rotsen vandaag , maar ze kunnen relatief duur zijn en zijn vrij eenvoudig . Als u op zoek bent naar de verantwoordelijkheid van je eigen pet rock te nemen , kunt u uw eigen te maken voor weinig tot geen geld en druk uw eigen unieke creatieve stijl . Dieren

Traditioneel , huisdieren zijn dieren. Als je zou willen maken van uw huisdier rocken een dier , kies dan een gladde rots die wordt gevormd als het hoofd van het dier je zou willen maken . Voor een varken , een ronde steen werkt het beste . Voor een paard , op zoek naar een lange ovale vorm . Reinig de rots en schilderen met acryl verf in de kleur van het dier . Voeg vervolgens de gelaatstrekken . U kunt veren lijm naar de rots voor vogels . Als u het maken van een varken , gebruik dan een roze knop voor zijn neus. Maak een verscheidenheid aan dieren om je eigen rock kinderboerderij of dierenwinkel beginnen .
Mensen

Pet rots mensen zijn ook goed te maken . Mensen komen in verschillende vormen en maten , net als rotsen. Er zijn twee manieren om mensen te maken van rotsen . De eerste is om een gladde rots kiezen en verf een hele persoon op de rots van top tot teen . De andere is om rotswanden te creëren . Als u ervoor kiest om gezichten te maken , verf de rotsen in verschillende huidtinten . Dan verf het gezicht details op de rotsen . Voor haar, gebruik stukjes garen gesneden om verschillende lengtes . U kunt zelfs gesneden stukjes stof voor hoeden of linten.
Monsters and Aliens

Crazy- gevormde rotsen of stenen met veel hobbels en spleten op hen maken grote monsters of aliens . Kies leuke kleuren om je stenen te schilderen . Voeg stippen of strepen aan hen. Er zijn geen regels als het gaat om het maken van monsters en aliens , je fantasie is je enige limiet. Voor ogen, kun je googly ogen gebruiken of verf ze op . Gebruik verschillende ambachtelijke benodigdheden, zoals pom poms , pijpenragers en glitter om uw huisdier monster of alien precies zoals u het wilt maken . Maak een grote groep van hen en hebben ze uw huisdier rots mensen aan te vallen .
Characters Cartoon

Een andere leuke optie is om stripfiguren te maken uit de rotsen . Voor de meer artistieke , verf de gezichten van je favoriete personages op de rotsen . U kunt alle benodigdheden die u gebruikt om uw andere huisdier rotsen te maken , zoals veren , garen , glitter en pom poms gebruiken om de perfecte gelijkenis van uw gekozen personage te creëren .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com