Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Knaagdieren

Hoe om te zorgen voor een jonge kale rat

 

haarloze ratten maken ongewone huisdieren en kan speels metgezellen . Haarloze ratten vereisen zorg vergelijkbaar is met die bij "normale" ratten , maar ze moeten een beetje extra zorg , vooral wanneer jongelui . Zoals elke huisdieren, haarloze ratten nodig consistente zorg , voeding en aandacht en moet goed gesocialiseerd zijn als jong om toekomstige gedragsproblemen te voorkomen . U moet alle noodzakelijke benodigdheden aan te schaffen voor de aankoop van een kale rat , en van plan om vers voedsel in voorraad te houden ten alle tijden . Wat je
Wire kooi met stevige plastic bodem Massieve planken met ladders nodig Massieve looprad ( dwz geen sporten ) op Twitter Plastic hide box
Plastic hoek kattenbak
Hangmat ( optioneel ) op Aspen beddengoed
Gepelleteerd , gerecycled papier nest
Fleece stof of handdoek kladjes
gerechten Eten
Gepelleteerd " lab block " rat eten bestellen Parrot eten zonder mais
Fresh fruit en groenten - broccoli , wortelen , boerenkool , appel, banaan
water fles en gefilterd , niet-gechloreerde water
Vitaminen
Speelgoed en kauwen sticks
Treats
Olijfolie
Azijn
Zeep en water spray
schrobpads
Toon meer instructies
Cage Setup en reiniging

Plaats
1 de kooi in een warme omgeving weg van HVAC openingen , tocht of direct zonlicht - haarloze ratten zijn erg gevoelig voor temperatuursveranderingen. Vul de bodem van de kooi met ongeveer 2 centimeter van Aspen beddengoed . Vul het vak leer met fleece of handdoek stukjes en leg deze in een hoek van de kooi naar een warme opvang van haarloze ratten . Plaats de kattenbak in een hoek van de kooi en vul het met afgedraaid , gerecycled papier beddengoed . Kopen van 2

Installeer planken , ladders en hangmatten om te oefenen voor uw ratten. Voeg een oefening wiel en zorg dat hij heeft ruimte om vrij te draaien . Installeer de fles water, zodat het gemakkelijk toegankelijk is en niet zal druppelen op het beddengoed . Vul de fles met water.
3

Verander de ater en eventuele vochtige strooisel te verwijderen dagelijks . Compleet veranderen beddengoed elke week , het schrobben van de kooi bodem met water en zeep indien nodig. Verandering nest in het vak wekelijks en genieten van de pan in azijn om urine te verwijderen geuren .
Voeding en verzorging
4

Voed uw kale rat een mix van ongeveer 80 procent lab blokken en 20 procent verse groenten en fruit . Omdat haarloze ratten vereisen meer eiwitten dan andere tamme ratten , vooral als ze nog jong zijn , hun voeding aanvullen met papegaai voedsel dat noten bevat , en geven hen ook kleine porties van eieren of kip op de gelegenheid. Verwijder vers voedsel ( dwz , fruit, groenten , ei, kip) indien niet binnen 24 uur gegeten .
5

geef je jonge haarloze rat met kauwen stokken en zorg ervoor dat ze te allen tijde beschikbaar . Bieden extra speelgoed zoals ballen , kruipen buizen en andere items om het milieu te verbeteren .
6

Voed uw haarloze vitaminen rat zoals aanbevolen door de fabrikant . Geef een jonge rat traktaties zeer spaarzaam . Gebruik de traktaties voor de rat naar de kooi te verlaten of om u op te rapen , zodat u kunt de kooi schoon te overhalen . Breng tijd socialiseren uw jonge kale rat elke dag .
7

Breng olijfolie aan de huid van je rat als het droog of schilferig wordt . Heeft lotions of andere chemische beladen producten niet van toepassing .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com