Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Lizards

Wat Supplies Moet ik Hou Anole Alive

 

? Groen anoles of Amerikaanse kameleons zijn kleine hagedissen die een grote stapel apparatuur nodig hebben om in leven te blijven . Oorspronkelijk afkomstig uit het zuidoosten van de Verenigde Staten , Cuba en de Bahama's , anoles nodig aquaria die hun wilde leefomgeving na te bootsen . Vanwege de moeilijkheid van het kweken van groene anoles in gevangenschap , die worden aangeboden in de handel in huisdieren zijn overgenomen uit het wild , een praktijk die het delicate evenwicht van de natuur in sommige gebieden verstoort . Het nemen van dieren in het wild is nooit een goed idee als sommige anoles wellicht nooit aanpassen aan gevangenschap. Aquarium of Terrarium

aquaria of terraria moet minstens 20 liter groot zijn , beveelt de Western New York Herpetological Society. Hoewel groene anoles worden vaak verkocht als jongeren , ze kunnen groeien tot 12 centimeter lang . Gebruik nooit plastic aquaria , want deze zullen smelten onder de hitte lichten die anoles nodig om te overleven . Gebruik acryl of glas . Mis het aquarium niet in direct zonlicht of het zal binnen ook warm te krijgen . Druk op een zelfklevende thermometer op een van de muren om de temperatuur te bewaken.
Verlichting en verwarming

Green anoles nodig ultraviolet of UV- licht , omdat dit best nabootst zonlicht . Gebruik UVB- , infrarood lampen, gloeilampen of kwikdamp lampen in de UV- lamp . Plaats de licht slechts over een deel van de kooi waar de hagedis kan koesteren . Houd een deel van de kooi cool dus de hagedis heeft een plaats om af te koelen bij warm . De temperatuur zonneplaats moet zijn 85 tot 90 graden F , terwijl de rest van de kooi moet 75 tot 80 ° C overdag en 65 tot 75 graden F nachts . Gebruik nooit hitte stenen of pads verkocht voor grotere reptielen zoals deze zijn te sterk voor anoles .
Planten en Decoraties

Anoles willen klimmen , dus plaats in kunstmatige takken speciaal gemaakt voor reptielen . Gebruik nooit echte takken die mogelijk zijn bespoten met bestrijdingsmiddelen. Houd een plekje onder het licht duidelijk, zodat de hagedis kan koesteren . Deze duidelijke plek maakt een grote voederplaats . Drop levende insecten zoals meelwormen ter plaatse en , als honger , zal de anole off van een tak te lanceren op de bug . Voor beddengoed , gebruik krant , papieren handdoeken, veenmos , gemalen kokos, boomschors of orchidee schors . Regelmatig te veranderen als ze vuil .
Water en Voedsel

Mist de tank muren en decoraties en de anoles twee keer per dag met een kleine tuin water spuit . Op deze manier houdt de luchtvochtigheid hoog genoeg zodat de anoles niet zal uitdrogen . Anoles niet dink uit water kommen , tenzij het water beweegt. Feed wasmotlarven , meelwormen , kleine kakkerlakken , fruitvliegen en baby krekels. Idealiter moet deze insecten in hun eigen behuizing en gevoed voedzaam " cricket dieet" te worden gehouden zodat hun binnenkant zitten vol vitaminen en voedingsstoffen die worden verteerd door de anoles .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com