Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Reptielen

Hoe herken ik het verschil tussen een mannelijke en een vrouwelijke Alligator of Lizard

 

Alligators zijn grote reptielen creëert dat zoetwater moeras omgevingen wonen in plaatsen zoals Florida en Louisiana . Mannelijke en vrouwelijke alligators beide hebben krachtige kaken met meer dan 70 vlijmscherpe tanden , een lange snuit en staart en dikke huid . Echter , onderscheiden verschillen bestaan ​​tussen de persoonlijkheid van een mannelijke en vrouwelijke alligator en fysieke kenmerken . Kleinere reptielen , zoals hagedissen , hebben ook verschillen in fysieke verschijning en persoonlijkheid als hun grotere , alligator neven. Wat je nodig hebt
Meetlint
Toon meer instructies
Alligators
1

Meet de lengte en breedte van lichaam en snuit de volwassen alligator . Mannelijke alligators zijn groter en kunnen omhoog groeien van 15 meter lang , terwijl de vrouwen alleen kan groeien tot 10 meter in lengte. Vrouwelijke alligators hebben ook een smaller lichaam en snuit dan de mannetjes . Kopen van 2

Kijk voor de locatie van de volwassen alligators . De mannetjes hebben de neiging om te zwemmen in open water , terwijl vrouwen die nesten hebben dicht bij de randen van het water zal blijven .

Flip 3 een baby alligator ondersteboven. Druk je vingers in de gleuf tussen de onderbenen . Deze "vent " zal een penis onthullen als de alligator is een mannelijke en een punt voor de vrouwelijke .
4

Observeer de alligators in de paartijd in het voorjaar . Tijdens de paring ritueel , zal de mannelijke alligator cirkel rond het vrouwtje voor zich montage bovenop het vrouwtje.
Hagedissen
5

Kijk voor fysieke verschillen in het lichaam en hoofd van de hagedis . Vrouwelijke hagedissen langer en dunner organen vergeleken met de bredere en kortere organen van mannelijke hagedissen . De mannelijke hagedis heeft een vierkant -achtige vorm van de kop ten opzichte van de vrouw, die over het algemeen een kleinere en circulaire grootte van het hoofd heeft .
6

Flip de hagedis naar de kleur en onderbuik markeringen observeren. De mannelijke hagedis zal hebben felle kleuren , ontworpen om vrouwtjes aan te trekken tijdens het paren en broedseizoen . Het lichaam van de vrouwelijke hagedis zal niet van kleur veranderen en zal saaier zijn in vergelijking met de man .

Kijk
7 voor femorale poriën en een kleine uitstulping waar de staart aan de buik. De femorale poriën zijn V -vormig en zijn zichtbaar op een mannelijke hagedis , samen met de bobbel . De vrouwelijke hagedis mist de bobbel en de femorale poriën zijn niet zichtbaar door de doffe kleuren van de onderbuik .
8

Observeer het gedrag van uw hagedis. Man hagedissen zijn actiever , agressief en zullen andere hagedissen die op hun grondgebied komen provoceren . Vrouwelijke hagedissen zijn niet zeer territoriaal en zijn minder agressief in de persoonlijkheid .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com