Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Reptielen

Dingen die u kunt gebruiken om een Reptile Cage Build

 

Reptielen zijn een van de snelst groeiende huisdieren in het land , grotendeels te wijten aan het feit dat ze geen huidschilfers allergisch zoals die van harige huisdieren te zijn . Terwijl veel dierenwinkels bieden terraria te koop , zijn eigenaren van gezelschapsdieren op zoek naar manieren om hun eigen aangepaste kooien te bouwen voor hun reptiel huisdieren . Voortbouwend op de Reptile

De aard van de materialen die u kunt gebruiken , hangt af van het soort reptiel u van plan op huisvesting in het. Sommige reptielen , zoals leguanen , zijn meer dan in staat om het leven in een bekabeld kooi zolang de omgevingstemperatuur hoog genoeg en er is een lamp die een zonneplaats . Andere reptielen , zoals kameleons , liever mesh kooien met een constante luchtstroom om hen heen. Sommigen, zoals slangen , moeten worden in een beveiligde omgeving of anders zullen ze een manier vinden om te ontsnappen . " Kortom, u een materiaal dat gaat kunt uw reptiel aan haar basisbehoeften nodig , maar dat kan de temperatuur te houden bij een gecontroleerde niveaus , " zegt Shane Baker , eigenaar van S &P Reptielen in Marquette , Michigan . " Reptielen kunnen geen controle over hun eigen interne lichaamstemperatuur zoals zoogdieren kunnen, dus moeten ze in staat zijn om op te warmen en af ​​te koelen . De juiste soort kooi voor een reptiel hangt af van wat dat reptiel nodig heeft , maar de lijst met materialen is vrij uitgebreid . "
gebouw een frame

meeste reptiel kooien gaat een frame te bouwen om de structuur te ondersteunen vereisen . Dit frame kan worden opgebouwd uit diverse materialen zoals hout , metaal , PVC pijp , steen en zelfs plastic . Het idee is om een structuur die is gezond , stabiel en bestand zijn tegen de hitte en de vochtigheid van uw reptiel zal moeten maken .
Andere materialen

De zijkanten , onder-en bovenkant van de kooi kan worden gemaakt van glas , plexiglas , netten , draad , plastic en multiplex , hoewel Clay Davenport van arbreptiles.com suggereert alleen met behulp van high -grade multiplex te wijten aan het gebrek aan kwaliteit in de goedkopere versies . Het vinden van een materiaal dat vrij is van giftige stoffen ( ceder , dat is verschrikkelijk voor een reptiel te voorkomen) en dat past bij uw behoeften voor het behoud van vocht, warmte en voor het schoonmaken is belangrijk . Bedenk ook dat het maken van een kooi die de behoeften van uw reptiel past is belangrijker dan het maken van een met esthetische kwaliteiten .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com