Huisdier thuis

#  >> Huisdier thuis >  >> Reptielen , Knaagdieren Knaagdieren >> Pet Snakes

Bull Snake Habitats

 

Bull slangen hebben tal leefgebied opties, omdat zij in een breed gebied van de VS Ze zijn te vinden in de centrale vlakten , de droge gebieden van het zuidwesten en zelfs zo ver noordelijk als Canada wonen . Ze zijn enorm slangen die kan oplopen tot 8 meter in lengte. Ze staan ​​bekend als goede jagers en boeren willen dat ze vaak op hun vermogen om muizen en ratten te vangen . Prairie

Bull slangen leven vaak in grazige weide gebieden alsmede zandige prairies. Zandige prairies zijn goed voor stier slangen , omdat ze gemakkelijk kunnen graven in de losse grond . Ze worden steeds moeilijker te vinden in staten als Iowa , die ooit was meestal prairie , maar dat land is gekweekt in landbouwgrond . Prairieland bieden stier slangen met de ruimte en de prooi die ze nodig hebben .
Bosgebieden

Bull slangen vaak wonen in de buurt of in beboste gebieden . Beboste gebieden zijn vaak goede bronnen van voedsel voor de stier slangen , omdat ze eten muizen, ratten , vogels en eieren af en toe vogels ' . Bull slangen ook de neiging om dekking te zoeken tijdens de warmste delen van de dag , met beboste gebieden bieden veel van de dekking opties, zoals onder struiken en omgevallen bomen .
Woestijngebieden

Bull slangen zijn te vinden in de woestijngebieden van het zuidwesten VS het zand is gemakkelijk voor hen om ingraven in , waardoor het voor hen mogelijk om schuilplaatsen te creëren . Ze kunnen worden gezien in de woestijn flats of rond kustduinen . Er is nog genoeg prooi voor hen in de woestijn gebieden als goed, maar ze moeten wel beschermd tegen de zon te blijven . In de woestijn meeste van hun jacht hebben ze tijdens koele perioden van de dag .
Winter Dens


de noordelijke VS en in koudere gebieden , stier slangen overwinteren in slang holen in de winter. Ze gebruiken ook deze holen toen voor het eerst begint te warmen na de winter . Deze holen zijn meestal in rotsachtige gebieden waar een hol onder de vorst lijn is gemaakt. Bull slangen gebruiken dezelfde hol elke winter , en meerdere slangen , met inbegrip van andere soorten, kan in de holen met hen. Het is niet ongewoon om veel stier slangen zonnend direct na de winter op de rotsen in de buurt van hun winter onderdak te zien .

Copyright Huisdier thuis alle rechten voorbehouden

© nl.xzhbc.com